O zaman sana bi ara diyetlik rap önerisi yapcamRomantiklik benim göbek adım gibi bişey sadece rapten zehirlendim
İyi geceler
Alıntıda çıkıyor bi tekBu ne :)) önünü gör merak ettim söyle
İyi niyetle hayırlı olsun diyorum bonusum :) negoyu fazla tutmayın ödevleri unutmasın :)Defneeee hoşgeldin senin ağzın ne der
İyi niyetle hayırlı olsun diyorum bonusum :) negoyu fazla tutmayın ödevleri unutmasın :)
Neden ki :)) naptın evi,eski düzenine kavuşturabildin miO zaman sana bi ara diyetlik rap önerisi yapcamu mesajından sonra geçmiş okuma hastalığına yakalanıp istemsizce geçmişi okumaya başladım kendime yeni geliyorum
3 tane veletle iş bitermi bonus oysa çocuksuzken bende hep sago dinlerdim artık ela dinliyorumAdamı hasta etme sen iki gündür bi sürü iş yaptın daha ne yapıcan
O zaman sana bi ara diyetlik rap önerisi yapcamu mesajından sonra geçmiş okuma hastalığına yakalanıp istemsizce geçmişi okumaya başladım kendime yeni geliyorum
3 tane veletle iş bitermi bonus oysa çocuksuzken bende hep sago dinlerdim artık ela dinliyorum
İlahili rap duyduktan sonra pek şaşırmamDiyetlik rap miniye bundan haberim yok benim
Dinliyorum hala canım hatta bağırmalarını duymamak için çok iyi geliyor :)Bi sagocu tipi var sende de anlamıştım.
Veletlere rağmen ben dinlemeden duraman ki
Aa bende diyordum görünmüyorEvet alişyan
Dinliyorum hala canım hatta bağırmalarını duymamak için çok iyi geliyor :)
Davetiye mi :)))Ben çocukları halledeyim tekrardan hayırlı uğurlu olsun :) artık davetiye basarken kendi adımıda beklerim
Ben çocukları halledeyim tekrardan hayırlı uğurlu olsun :) artık davetiye basarken kendi adımıda beklerim