Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun 10 saatlik oldu babamlara gittik gece de orda kaldik hatta bugun de olma ihtimali vardi. Onceki de 1 ay onceydi 15 saat . Misafirimde vardi o gun cockla evdeydim dusun habire herkes nereye gtsn evinden ya gel de sinirlenme iste aksam ustu geldim temizlik filan yaptm yeni oturdum oyle iste sizler napiyosnuzKesinti başladı mi baslayacak mi Allah yardımcın olsun
Şükür benimkiler uyudu bende takiliyorim öyleDun 10 saatlik oldu babamlara gittik gece de orda kaldik hatta bugun de olma ihtimali vardi. Onceki de 1 ay onceydi 15 saat . Misafirimde vardi o gun cockla evdeydim dusun habire herkes nereye gtsn evinden ya gel de sinirlenme iste aksam ustu geldim temizlik filan yaptm yeni oturdum oyle iste sizler napiyosnuz
Neyse ben yatam kizlar iyigeceler
Sali gunu oldu kesinti cnm kablo arizasi diyorlar anlattm ustteki msjlarmda ... ev sogudu tabi babamlata gittik esimdr orya geldi orda kaldikKesintiyi okudum çok kötü olmuş ya dolap falan sıkıntı oldu mu? Evde soğur niye olucakmış kesinti ben bilmiyorum
MuhhteşemmTutku44 burayada beklerim hocam :)
Sali gunu oldu kesinti cnm kablo arizasi diyorlar anlattm ustteki msjlarmda ... ev sogudu tabi babamlata gittik esimdr orya geldi orda kaldik
Yok canimmm ya ilcemi yazaym sana ozelden sasir ... oyle istanbulun kohne mahrumiywt bolgeso filan degil valla sabah aradilar memnuniyet anketiymis butun duygularimi paylastim sikayet kaydi olurstirdum ama dha onceden de olusturduk cok bisey farketmedi hic .Kar çok yağdı mı canım sizin olduğunuz yere? Kar yağıp eridiğinde eğer bölgede yer altı kablosu varsa genelde erime sonucu yer altı kablolarında patlama oluyor o da en geç giderilen arıza. Ama tabii alt yapı çalışmaları yapılması lazım, gerekirse farklı hattan beslemeleri lazım. Istanbulda bazı bölgeler felaket. Eskiden bedaşta çalışıyordum, çağrı merkezinde yemediğimiz küfür yoktu :))