Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh iste depresifim birazİyiyim canım koşturmaca işte :) sen iyimisin?
Eh iste depresifim biraz
Eski sohbetler yok pek seni ve takim arkadaslarini ozluyorum topigin aktif degil cok girmiyormusun
Buradan yazma sebebmi anladin bu arada demii canimss
Kocamlannn dogustukkk yani atistikk katistik karman cormanim ... regl oncesi gergnm uzgunumm hava guzel ben evdeym mutsuzummmAktifimde kuzum diyet grubu temizlik grubu derken vaktim kalmıyo.
Sohbet ederiz yine çünkü neden olmasın
De bakalım niye depresifsin?
Kocamlannn dogustukkk yani atistikk katistik karman cormanim ... regl oncesi gergnm uzgunumm hava guzel ben evdeym mutsuzummm
Diyett mii aahh ahh
Oylee tabiii olagan seylerrAyrıca kocasıyla döğüşmeyen mi var?
Oylee tabiii olagan seylerr
Evet oyle de useniyorum halbuki hava da az gunes gorsem disari ucardim bugn icimden gelmiyorBoşver sende her yerde acı sızı çok zaten üzülcek çok şey olduğu gibi şükredecek şeylerimizde var.
Hava çok güzel çık evde durma
Evet oyle de useniyorum halbuki hava da az gunes gorsem disari ucardim bugn icimden gelmiyor
Sen ne alemdesn nelerle ugrasiyosn
Yerim yokki onlara yapistim koltuga aysecik filmindeki yasli ve mutsuz teyze gbiyim ama birazdan kalkip cikarim dusunuyorum yani kizimi cikarmak istiyorum hava cok guzel hava alsn o da evde sklyoÇay kalk çık hadi mart ekim zamanı iki saksı iki çiçek al dik iyi gelir ❤
Yerim yokki onlara yapistim koltuga aysecik filmindeki yasli ve mutsuz teyze gbiyim ama birazdan kalkip cikarim dusunuyorum yani kizimi cikarmak istiyorum hava cok guzel hava alsn o da evde sklyo
Nooo balkonBalkon? Cam?
Nooo balkon
Camda da pek bisey sevmiyorum cok camimda yok zten canimm
Bugun boyleym yaaa neyse ciktik smdi minnos kizlaa yaz gbi gercekten de yaaaHiç benzemiyon o huysuz teyzeye