Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA beni etiketlemişsin hem de 2kere
Amanınnn kimleri görüyorum nasıl mutlu oldum bir andaa nerelerdeydin bonusum ❤❤❤
Olsun bazen insan bunalıyor bonusum, nasıl olayım vallahi geçen hafta tamda bugün kum döktüm, öyle böyle değildi tam 2 gün sancılar içerisinde kıvrandım ağrı kesiciyide parol verebildiler sadece hamile olduğum için neler çektim valla yerlerde kıvrandım ama geçti çok şükür çarşamba gibi iyiydim, ilk sancılar geldiğinde bebeğe bişey oldu kesin dedim öyle böyle kötü değildi valla Rabbim kimseye yaşatmasın.. Onun dışında iyiyim çok şükür 10. Haftanın içine girdik bile zaman su gibi geçiyor daha dün öğrendim sanki, 14 şubatta randevumuz var sevgülümüzü görcez diyoruz eşimle inşallah bir sıkıntı yoktur sağlıklıca duruyordur ordaDerinlemesine inişler yaptım bi yere varamadım bi hava aldım geldim :) nasılsın nasıl geçiyor ilk aylar?
Olsun bazen insan bunalıyor bonusum, nasıl olayım vallahi geçen hafta tamda bugün kum döktüm, öyle böyle değildi tam 2 gün sancılar içerisinde kıvrandım ağrı kesiciyide parol verebildiler sadece hamile olduğum için neler çektim valla yerlerde kıvrandım ama geçti çok şükür çarşamba gibi iyiydim, ilk sancılar geldiğinde bebeğe bişey oldu kesin dedim öyle böyle kötü değildi valla Rabbim kimseye yaşatmasın.. Onun dışında iyiyim çok şükür 10. Haftanın içine girdik bile zaman su gibi geçiyor daha dün öğrendim sanki, 14 şubatta randevumuz var sevgülümüzü görcez diyoruz eşimle inşallah bir sıkıntı yoktur sağlıklıca duruyordur orda
Sen neler yapıyorsun bonusum ❤
Var biraz biraz bulantımda bonusum valla çok gıcık bişeymiş inşallah uzun sürmezÇok geçmiş olsun kumun sancısı fenadır ya
Bulantın nasıl?
İyiyim sağol sen nasılsın neler yapıyosun?Iyigeceler canimmm nasilsin
Napayim cnm istanbulun gobegnde elentiriksiz 12 saat ne demek bunu dusunup duruyprumİyiyim sağol sen nasılsın neler yapıyosun?
Kesinti başladı mi baslayacak mi Allah yardımcın olsunNapayim cnm istanbulun gobegnde elentiriksiz 12 saat ne demek bunu dusunup duruyprum