Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminAllah tekrarını yaşatmasın
Ben de noldu da banlamadı,bir şey bulamadım diye soracaktım,bunu gördüm. İnşallah çabuk dönerBan yemedi canım, kendi isteği ile dondurdu bi süreliğine
Ben de net bişey bilmiyorum.. umarımBen de noldu da banlamadı,bir şey bulamadım diye soracaktım,bunu gördüm. İnşallah çabuk döner
Anladım,Ben de net bişey bilmiyorum.. umarım
Nasılsın canım?Ban yemedi canım, kendi isteği ile dondurdu bi süreliğine
İyi diyelim iyi olsun limonsuzcum. Sen nasılsın?Aliş ban yedi sanırım akşama gelirNasılsın canım?
Neden ki kuzum kendisiyle ilgili kötü bişey yoktur inşAllah çok selam söyle. Alicja da mı kendi isteğiyle gitti
Rica ederimm. Nasılsın şu sıralar? 1 ayda yıprandık ülkeceAnladım,
Teşekkürler
İyi olmaya çalışıyorum. Sağlık sorunlarım geçsin diye bekliyorum. Hiç sorma,topluca imtihandayız.Rica ederimm. Nasılsın şu sıralar? 1 ayda yıprandık ülkece
Çok şükür iyim canım.olabildiği kadar işte. Sağol cevap içinİyi diyelim iyi olsun limonsuzcum. Sen nasılsın?Aliş ban yedi sanırım akşama gelir
Alicja canım nasılsın ☺
Insallahh ... ne var ne yok bayadir gorusmedikBonus iyi canım, sadece sosyal medyaya filan ara verdi biraz. Yakında döner :)
Insallahh ... ne var ne yok bayadir gorusmedik
Olsn cnm bugunumuze sukur napalm bende ayniNe olsun idare edip gidiyoruz işte. Sen nasılsın?
Bende aynıyım canım. Tam hastalık mevsimi çocuklarla uğraşıyorum işte. Tatlı kızın nasıl iş ve evde herşey yolunda mıÇok şükür canım idare eder sen nasılsın?
İnşAllah canım. Gözümüz arıyorBonus iyi canım, sadece sosyal medyaya filan ara verdi biraz. Yakında döner :)