- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Yaa hayırdır inşallahBan yemedi canım, kendi isteği ile dondurdu bi süreliğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hayırdır inşallahBan yemedi canım, kendi isteği ile dondurdu bi süreliğine
Manisa merkezli evet ama tüm çevre illerde hissedilmişBen hissetmedim. Manisa'da olmuş sanırım. 5.6 ve 4.4
Ben de bilmiyorum canmYaa hayırdır inşallah
Asıl manisadaymis ama İzmir İstanbul Bursa da orası kdr hissetmiş sanırım 5.4te küçük değil yani Allah korudu,ne zmn sona erecek aceba,bu depremler insanı korkutuyor yaAmiinnnn inşallahhh uzun sürmese bu kadar korkmazdım belki
Artçılar devam ediyor canım hafif hafif. Havada buz gibi çıkılcak gibi değil. Allah esirgesinAsıl manisadaymis ama İzmir İstanbul Bursa da orası kdr hissetmiş sanırım 5.4te küçük değil yani Allah korudu,ne zmn sona erecek aceba,bu depremler insanı korkutuyor ya
Ya çıkılmaz ki dışarıda su sogukta,artcilarda korkutmaya yeter insanı, aslında deprem çantası hazırlayıp kenara koymak en mantıklısı,bu ara dadandı deprem yani allah esirgesin tabi rabbim daha büyüğünü göstermesin deArtçılar devam ediyor canım hafif hafif. Havada buz gibi çıkılcak gibi değil. Allah esirgesin
Daha büyüğü gelecek. Onun ayak sesleri buAsıl manisadaymis ama İzmir İstanbul Bursa da orası kdr hissetmiş sanırım 5.4te küçük değil yani Allah korudu,ne zmn sona erecek aceba,bu depremler insanı korkutuyor ya
Daha büyüğü gelecek. Onun ayak sesleri bu
Allah korusunDaha büyüğü gelecek. Onun ayak sesleri bu
Yakalandık miK Kendinisevenbirii M mehlika nur sizi nerelerden topluyorum yaa ölçüm aletlerinizi bırakın elinizden çabuk gülseydim giderdim burda kahkaha atayım barii
dün iyi güldük ama yaK Kendinisevenbirii M mehlika nur sizi nerelerden topluyorum yaa ölçüm aletlerinizi bırakın elinizden çabuk gülseydim giderdim burda kahkaha atayım barii
felaket sallandık biz kız çelik kapı çıkacaktı yerindenBen hissetmedim. Manisa'da olmuş sanırım. 5.6 ve 4.4
Banli değil kendi gitmiş sanırımBonus niye ban yedi
Basım basım basıldınız, ben nickini uzuun zamandır çok çokk farklı algılıyorum zaten :)Yakalandık mi
Yazık yauuv :))dün iyi güldük ama ya
Gece boyunca da artçılar hep devam etti, Allah korusun diyelim tekrarfelaket sallandık biz kız çelik kapı çıkacaktı yerinden
Banli değil kendi gitmiş sanırım
Nasıl yani nasıl algılıyorsun amecey biraz açar mısınBasım basım basıldınız, ben nickini uzuun zamandır çok çokk farklı algılıyorum zaten :)
Yazık yauuv :))
Mümkün değilllllNasıl yani nasıl algılıyorsun amecey biraz açar mısın
Çok enteresannDur kız kocamı özledim zaten