Gördüm canım, gelmiş geçmiş olsun noluyor anlamıyorumFelaket bı deprem oldu burdaa
Amin canım Allah vefat edenlerin ailelerine sabır versinGördüm canım, gelmiş geçmiş olsun noluyor anlamıyorum
Dedim ve geldiSus kız gamlı baykuş allah korusun
Ağzını hayra mı açsan kelebekçim.. bildiğin net bilgi varsa tam söyle la müneccim boku yemiş gibi konuşuyosun,ürkütüyosun
Felaket bı deprem oldu burdaa
Ya tövbe de kız Allah korusun
Kayserideyim canım ben,15i bulmuş can kaybı baya kan ihtiyacı varmış hastanelerden çağrı yapılıyormuş ya.
Sen neredesin canım çok geçmiş olsun. Malatyadaki çoğu akrabadan haber alamıyoruz
Ya tövbe de kız Allah korusun
Kayserideyim canım ben,15i bulmuş can kaybı baya kan ihtiyacı varmış hastanelerden çağrı yapılıyormuş yaçok etkilendim bugun inşallah daha fazla olmaz
Bişey bilmiyorum tabiki müneccim de değilim. Baksana her gün deprem oluyor. İstanbul tehlike altında derken Elazığ da deprem oldu Manisa da oldu. Rabbim beterinden korusun hepimiziAğzını hayra mı açsan kelebekçim.. bildiğin net bilgi varsa tam söyle la müneccim boku yemiş gibi konuşuyosun,ürkütüyosun
Tosi ulaştın mi babana, akrabalarına?Allah yardımcıları olsun babam da Malatyada. Bütün akrabalarım orada. Çok üzüldüm görüntüler çok kötü.
Tosi ulaştın mi babana, akrabalarına?
Manisa depreminde 835 tane artçı deprem olmuş 2 gün boyunca. Aminn inşallah Allah korusun, Elazığa da geçmiş olsun ölenlere de Allah rahmet eylesin. Hep gece ayazında, uykunun en derinlerinde ve de akşamları yakalıyorBişey bilmiyorum tabiki müneccim de değilim. Baksana her gün deprem oluyor. İstanbul tehlike altında derken Elazığ da deprem oldu Manisa da oldu. Rabbim beterinden korusun hepimizi
Off kötü olmuş kış günü tabi ama canları sağolsunda en büyük teselli rabbim korusun cümlemiziBabamla görüştüm canım onlarda birşey yok, ama kuzenlerimin evinin yarısı çökmüş, bir diğer kuzenimin de evi çatlamış. Çoluk çocuk sokakta kalmışlar buz gibi havada. Kardeşimle kuzenim gittiler yardım götürdüler. Allah yardımcıları olsun
Off kötü olmuş kış günü tabi ama canları sağolsunda en büyük teselli rabbim korusun cümlemiziAllah akrabalarının da yardımcısı olsun inşallah canim
Benim arkadaşım ailesi Malatya da. Evden zor çıkmışlar.evleri yıkılmış. Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin. Çok soğuk havaAmin kimsenin canı yanmasın, sevinemiyorum bile hepsi insan, hepsi birilerinin yakını.
Benim arkadaşım ailesi Malatya da. Evden zor çıkmışlar.evleri yıkılmış. Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin. Çok soğuk hava
Son depremi çok zor atlattım. Korkmuyorum depremden ama çocuğum eşim annem babam sevdiklerim bunları kaybetme korkusu, ya da bana birşey olursa oğlumun annesiz kalması korkusu var sadeceAmin. Kardeşim nasıl korkmuş, orada küçük bir kız kardeşim var. Ablacım bizim binamız sağlam korkma ama mutfağimizdaki herşey yıkıldı kırıldı diyor.