aynı valla kuzumtek fark ben dün akşam duş almıştım oğlanı yikayinca
eşin haftaya salı mi gidiyor askere
kızının dişleri çıkıyo olabilir mi :)
Ayy aynısını dün benim eşim yapmışbebisimben dün uyuyup kalmisim da azıcık eşim ne kadar acidiysa bugün dışardan yemek söylemiş ben eve geldigimde teslimatci çocuk kapidaydi
napiyosun calciferimnasılsın:)
Geçmiş olsun ikizlerAy sorma yaaa. Gözlerimden rahatsızım biraz açık tutamıyorum. Bugün doktora gittim iltihaplanmış ve baya ilerlemiş. 4 tane damla verdi
Eyvallah hacıGeçmiş olsun ikizler
İyi çok şükür kızlar. Helallik almak istiyorum falan yazdı son gün.ben zaten panik
Nereye yazdı yauvİyi çok şükür kızlar. Helallik almak istiyorum falan yazdı son gün.ben zaten panik
Düzenli evimize herkesle helalleşmek istiyorum garip hissediyorum gibi birşeyler yazdı.Nereye yazdı yauv
Toparlansın gelir lama gibi puh puhlamayaDüzenli evimize herkesle helalleşmek istiyorum garip hissediyorum gibi birşeyler yazdı.
Gelsinde daha tükürsün napalimToparlansın gelir lama gibi puh puhlamaya
Aa cok gecms olsn cnm ise gidebiliyomusun bide isyernde gozluk kullaniyomusunAy sorma yaaa. Gözlerimden rahatsızım biraz açık tutamıyorum. Bugün doktora gittim iltihaplanmış ve baya ilerlemiş. 4 tane damla verdi
Bedelli mi gidiyo xnmPazartesi gidiyor canım. Olabilir ama rahatsız değil sadece benimle oynamak istiyor :)) saçlarımla oynayacakmış
İyi çok şükür kızlar. Helallik almak istiyorum falan yazdı son gün.ben zaten panik
Bedelli mi gidiyo xnm
Ay sorma yaaa. Gözlerimden rahatsızım biraz açık tutamıyorum. Bugün doktora gittim iltihaplanmış ve baya ilerlemiş. 4 tane damla verdi
Hee Allah kavustursun tez gecsin insallahYok yok iyi merak etmeyin benim hatam, selam söyle demişti yazmayı unutmuşum
Evet :))
Hee Allah kavustursun tez gecsin insallah
Biz 460 safak saydik hey gidiii ama bekardik tabiisi
Sağol canımGeçmiş olsun kelebekkk
Ozlersin ozlerrr atmosferi yeter askeriyenin nerde olacak gideceksn yemn torenine dmiYani ortada minnak bir kız olmasaydı ben de 460 olmasa da 6 ay filan sayardım
Ama şimdi kara kara düşünüyorum 18 gün ne yapacağız babası olmadan diye. Hayırlısı bakalım :)
Üzülmüyorum takmıyorum özlemem dedim ama gün geçtikçe içime afakanlar basmaya başladı sanki
Bonus hastaymış canım.fazla bişey yazmadı keyfi yok sanırımtamam canıminşallah iyidir bonus