- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.738
NasılsınHelloğ
An itibari ile takıyorum turboyuBeklerken hallet iste .. bende bugun baya biseyler yaptim yorldm ama yatasmda yok minnos uyudu ama az kafamca takiliyoru iste bende ..
Yorgunum,sen nasılsın?Nasılsın
An itibari ile takıyorum turboyu
Ben de yatiyorm sabah erken kalkcam misafirim var iyigeceler sana kolay gelsnNasılsın
An itibari ile takıyorum turboyu
Sen bu satırları yazarken ben 3. rüyama geçiş yapıyordum
Rüyalarda buluşuruz biz deSen bu satırları yazarken ben 3. rüyama geçiş yapıyordum
bugün çok yorgunum merdiven sırası bizde ydi çok pisti ve çok soğuktu bugün kadın gelecek artık temizliğe kurtuldumYorgunum,sen nasılsın?
Paçayı kurtaran mutlu minikbugün çok yorgunum merdiven sırası bizde ydi çok pisti ve çok soğuktu bugün kadın gelecek artık temizliğe kurtuldum
Keşke eve de gelse ne güzel olurdu yemeği falan yapıp minik hanım kahvenizi yaptınm deseydi ne olurdu sankiPaçayı kurtaran mutlu minik
Bir Katya'da sana bulalımKeşke eve de gelse ne güzel olurdu yemeği falan yapıp minik hanım kahvenizi yaptınm deseydi ne olurdu sanki
Eşim istersen tutalım bir tane diyor ama şartı varBir Katya'da sana bulalım
Rus mu olacakmış?Eşim istersen tutalım bir tane diyor ama şartı var
miniği bu yaştan sonra koca katili mi edeceksinRus mu olacakmış?
Kendi dedi ama yaminiği bu yaştan sonra koca katili mi edeceksin
belki ukraynalı. son zamanlarda uzak doğulular meşhurmuşKendi dedi ama ya
Filipinliler var,özellikle dadı olarak ,ama erkeklerin tercihi malumbelki ukraynalı. son zamanlarda uzak doğulular meşhurmuş
hindu olma mı öküze de tapıyorlar hemFilipinliler var,özellikle dadı olarak ,ama erkeklerin tercihi malum
Yani adamlar kendilerine mi tapsın?hindu olma mı öküze de tapıyorlar hem
demek istedigini tam olarak anlamadimYani adamlar kendilerine mi tapsın?
Hindular okuze tapiyorlar ya,erkekler de genel olarak okuz ya,kendilerine tapsinlar dedimdidemek istedigini tam olarak anlamadim
Hindular okuze tapiyorlar ya,erkekler de genel olarak okuz ya,kendilerine tapsinlar dedimdi