- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Ozlersin ozlerrr atmosferi yeter askeriyenin nerde olacak gideceksn yemn torenine dmi
Giderim muhtemelen canım Ankarada olacak ama sıkıntılı bir yermiş sanırım, bizimkinin panik atağı depreşti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozlersin ozlerrr atmosferi yeter askeriyenin nerde olacak gideceksn yemn torenine dmi
Canim ya 18 gun nasilsa gecer askeriye dendimi herkes bi cekinir zaten ne cekerse 18 gncuk cekecek yani cokta sey yapmasin... git mutlaka yemin torenineGiderim muhtemelen canım Ankarada olacak ama sıkıntılı bir yermiş sanırım, bizimkinin panik atağı depreşti
Canim ya 18 gun nasilsa gecer askeriye dendimi herkes bi cekinir zaten ne cekerse 18 gncuk cekecek yani cokta sey yapmasin... git mutlaka yemin torenine
inşallah cabucak toparlarsağol malim haber verdiğin içinBonus hastaymış canım.fazla bişey yazmadı keyfi yok sanırım
18 günün yemini için 10 gün prova yapacaklar gitmek lazım mutlaka çok değişik birşeyler olur belki
[/QUOTE
bunu esninin yanında söyleme tosi
napsin adam 18 günü kendi belirlemedi ki
bunu esninin yanında söyleme tosi
napsin adam 18 günü kendi belirlemedi ki
Aman birşey demedik tamam
asker psikolojisi diye bisey var bı günde askerlik yapsa lohusa say sen onu varma üstüne emi nasıl gidiyo tosim:)
Nasıl gitsin valla geldik iş yerine yine duruşmalı ama hakimsiz bir gün başlıyor
o nasıl oluyo kuzum be Allah kolaylık versin bugün Perşembe neyseki:)
Sinus temizliği yap rahatlarsın çok geçmiş olsunMerak ettirmişim affola.
İlerledi biraz grip sinüzit karışımı zıkkım.
Ben perişan ben biçare ben yaralı anlayacağınız.
İyileşemedim hala ilaç alıyorum ruhende iyi hissetmiyorum.
Telefonu elime alasım bile yok. İllaki geçer gelirim yine. Malide numaram var. Alişte ulaşır o az manyak değil o.
Seni sormak için geldim,bunu gördüm. Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin BonuscanMerak ettirmişim affola.
Telefonu elime alasım bile yok. İllaki geçer gelirim yine. Malide numaram var. Alişte ulaşır o az manyak değil o.
Merak ettirmişim affola.
Geçmiş olsunMerak ettirmişim affola.
Bonussimu çok güzel ❤ ilk defa dinliyorum desem inanır mısın bilmem
Bende ilkleri yaşaman şaşırtıcı değil ki alış buna