Cay da seviyormussun hem cay hrm kahve cok yukleniyorsan ben gibi ... bazen carpntj bende de oluyor hopluyorumBi bak bakalım var mı?
Kahveyi azaltsam iyi ederim ben de çırpıntı olmaya başladı :)))
Bilmiyorum ses etmemişHakikaten çok mu kötü oldu acaba meraktayım ben de. Dün hasta gibiydi
Haydi icelimmm hatir gonul bilen insanlar toplulugunuz biliyorsunuz degilmi sen amecey ve bonus ... bende bir koseniz var kalbimdeNeyse çay ın hatırına çay içeyim bari ben de
Tamam hatırın için :))
Çok abartıyorum daha da kötüsü farkındayım ve devamCay da seviyormussun hem cay hrm kahve cok yukleniyorsan ben gibi ... bazen carpntj bende de oluyor hopluyorum
Al mendili hadiAaa ben acayip oynarım
Bilmem mi.. karşılıklı çaycımHaydi icelimmm hatir gonul bilen insanlar toplulugunuz biliyorsunuz degilmi sen amecey ve bonus ... bende bir koseniz var kalbimde
Oooo kimleri görüyor bal gözlerimAl mendili hadi
Biz de şu an çay içiyoruz. Kahveli cevizli çikolatalı kurabiye eşliğindeSagol bebegim ic bence esinle karsilikli hem ozel caymis hem ozel kjsi demliyor bence ic ... bende bardagmj dolduracagm smdi
Güneşte hangi renk o gözlerOooo kimleri görüyor bal gözlerim
Haydi icelimmm hatir gonul bilen insanlar toplulugunuz biliyorsunuz degilmi sen amecey ve bonus ... bende bir koseniz var kalbimde
Al mendili hadi
Maşallah bugün çok yoğun bir gündü.biliyorum canim ...
Sana bakınca fenaa oyyy neyseeGüneşte hangi renk o gözler
Hele detayaBiz de şu an çay içiyoruz. Kahveli cevizli çikolatalı kurabiye eşliğinde
Afiyet olsun bizde cikolata gomdukBiz de şu an çay içiyoruz. Kahveli cevizli çikolatalı kurabiye eşliğinde
Az Karadeniz müziği çıksın benim ayak oynamaya başlıyorCanımm
O kadar da değil beee
Tavsiye ederim çok güzel olmuş. Kendim yaptım diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasınHele detaya
Yokk yauuvv anlamam ben hiç öyle şeylerTavsiye ederim çok güzel olmuş. Kendim yaptım diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Oyyy kiyamam yaaa o ne bicim seymis calismayan makineye saglam denemez ki ya itiraz et sokaktan mi topluyoruz parayi ise bakk ya ...Maşallah bugün çok yoğun bir gündü.
Hiç durmadım yerimde. Abartısız belki 4 saat yürümüşümdür. Ufaklık bebek arabasında sızdı kaldı.
Arzum imaj fön makinası aldım elimde patladı. Garantisi var ama çalışmayan makinaya sağlam denilip yollanmış, almayın. 4 makinam oldu şuan, bugün yenisini aldım çünkü. Saç düzleştiricileri parçalıyor saçımı sanki hayır yansa feda edicek saçım yok çünkü kısacık kestirmiştim. Müsriflik yapmış olmanın boşluğuyla mutlu oldum :))