🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Ev ısınıyor da benim içim üşüyor yaa
Çok şükür toparladı keyfi yerinde samdanim. Senin oğlan nasıl sen nasılsın? Özledim rahat rahat sohbet etmeyi buralarda

bu sene benim de içim üşüyo resmen

valla ben de çok özledim ya koyu muhabbetleri:) ama girip yazacak vakit olmuyo birimiz girse diğerinin işi oluyo

maşallah benim boncuk kızıma

oğlum da iyi tosiam :) kreşe gidiyo. sınıfından iki öğrenci geliyomus. biri benimki biri de baska bı oglan

İnfulanze ortalıkta kol geziyor

Evet cumartesi günü kaç çocuğa influenza testi yapıldı biz hastanedeyken. Allah korusun

bizim seflerden biri de paçavra gribi olmuş. doktor rapor vermis kadin geldi oturdu kalkmadi ya ben de hapsuruyorum burnum akiyo. inşallah bulasmamistir anında bulaşıyo gripte ben neyse de benden oğlana geçecek diye korkuyorum

En son konuşmamızın üzerinden 3 4 kez daha yer değiştirmişimdir muhtemelen ama şu an yerim güzel, yoğun ama ortamı düzgün bir yer çok şükür sıkıntım yok. Akşama kadar sürekli çalışma halindeyim zaman çabuk geçiyor :))
İşin kötüsü tam beni güzel yere verdiler 1 ay sonra izine çıkacağım tekrar 2 aylığına
Sen nasılsın ortamın nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…