- 11 Nisan 2007
- 83.057
- 482.029
Yoo anneannemden dolayı sanırım
Hala gelişme yok komada
İçim bunalıyor her an kötü bir haber gelecek gibi.
Yaa ondan tabi kıyamam herşey olacağına varıcak kuzum ne yazılmışsa onu görücek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo anneannemden dolayı sanırım
Hala gelişme yok komada
İçim bunalıyor her an kötü bir haber gelecek gibi.
Hayirli olsun cnm ... stajerlik kanunu girdi devreye hee oyle mii 2 yil mi stajer olunuyor
Yaa ondan tabi kıyamam herşey olacağına varıcak kuzum ne yazılmışsa onu görücek.
Olsn cnm haketmis kazanmssn artk geriso gelir de aracnz var mi aktif kullanabilecekmisin pratik yapmak cok onemli yaa ben cok ozledm araba kullanmayiiHe öyleymiş.
Garibanın yüzü gülur mu videosunu izledim içim cız etti millet birde bu lafı söyleyip gülüyor ya la
Ne var ki videoda cnm ya merak ettm kizi uyutuyorm acamadmGaribanın yüzü gülur mu videosunu izledim içim cız etti millet birde bu lafı söyleyip gülüyor ya la
Garibanın yüzü gülür mu yaz çıkar adam çok içli nedense burada paylaşasim gelmedi video çekene saydırdm icimdenNe videosu o ben de göreyim
Adam sanırım işi koparamamis video çeken alay ediyor adam düzgün biri sanırım işi alamadık diye üzülüyor :/Ne var ki videoda cnm ya merak ettm kizi uyutuyorm acamadm
Evet canım
Allah hayırlısını versin hakkında.
Benim kız toparladı maşallah, ateşi filan yok. Antibiyotik 2 kere verdim sadece keseyim diyorum sen ne dersin? Burun tıkanıklığı filan da kalmadı şükür. Biraz iştahsızlık var sadece.
kör görmez uydurur olmuş benimki
benim burnumda öyle ya is yerinde ha bire tuvalete gidip burnumu temizliyom
ama çocukların hastalığı daha zor oluyo dediğin gibi onlar iyi olsunlar da
Geçmiş olsun :))
Atlatırız ya yaz gelmeden
Donuyoruzzzz sen napiyorsun :)