Arabayla uçuyorum lan eve girdiğim yokki halka karışayım
Şükür iyiyim canım ya ir anda kesildi grip ben bile nasıl geçti anlamadım daha uzun sürerdi normal deNasıl oldun minicük iyileştin mi?
MaşallahArabayla uçuyorum lan eve girdiğim yokki halka karışayım
İyi diyek,ıyi olak,sen nassın Bonuscan ?:)
Enteresan değişik
İyi diyek,ıyi olak,sen nassın Bonuscan ?:)
Şükür iyiyim canım ya ir anda kesildi grip ben bile nasıl geçti anlamadım daha uzun sürerdi normal de ☺
Ep aynı ,ep aynı :))buralardayım işte nerde olucam deli arabayı haftasonları bi yere giderken sürmeye başlıycam kocayla kavga etmezsek eğer.
İyi diyek iyi olak modu bende :)
Benden gidip gidip geri dönüyordu,pek yüzsüzdü.iyi gitmiş senden :)Şükür iyiyim canım ya ir anda kesildi grip ben bile nasıl geçti anlamadım daha uzun sürerdi normal de ☺
Şükür qitti inşallah senden de gider :))Benden gidip gidip geri dönüyordu,pek yüzsüzdü.iyi gitmiş senden :)
Cevremde böyle bebek olsa ısırırım
Gitti benden de aman aman :)Şükür qitti inşallah senden de gider :))
Cevremde böyle bebek olsa ısırırım
Allah bağışlasın kuzucuğuBenim kızım da beyle kafasını omzuma koyup televizyon izliyor
Allah bağışlasın kuzucuğuSokulgan bebeklere bayılıyorum
Maşallah yaÖpmeye koklamaya bayılır
Bende sert seviyorum benim çocuklar alışık :))Cevremde böyle bebek olsa ısırırım
Benim 2 yeğen var şimdi küçük olarak,kız olan Japonca gibi bir dilde konuşuyorBende sert seviyorum benim çocuklar alışık :))
Ama çok şeker olru kaç yaisndalar şuanBenim 2 yeğen var şimdi küçük olarak,kız olan Japonca gibi bir dilde konuşuyorOğlan Türkçe Çok hayranım ikisine de