- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Duygusallığımla savaşırken iyi geldi
hiç izlememiştim cocuklar diğer versiyonun u izliyor ben onu biliyorum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygusallığımla savaşırken iyi geldi
Hayırdır kutsala ne oldu :/Evet canim oyle napalim bugunumuze sukur ... icimiz efkarlandi kutsal zbradan sonra hele
Rahmetli annaannem aklıma geldi bizi güldürmek için söyleyemedi gi kelimeyi söylerdi arasıra tirbağğsiz (terbiyesiz)derdi alttan alttan gülerekAnneannem diyor benim
Kardeşim çok zayıftı ona bağırırdı soğulcannn diye
bulaşık dizerken kimlerle kavga edip kimlere laf sokuyorum bazen evden çıkıp gidiyorum o an .. bazen tartistigimi eve sokmuyorum ben sonra bi bakıyorum ki tabak kalmamış dizecekKendinle konuşmuyon mu hiç? Normal insanmısın sen? Hiç normali yok buralarda
Ben aksam 1 saat kendi beynimdeki sesle konustum ya
Rüyanda mı gördün
Uyumam lazım ama uyuyamıyom gözümden uyku akıyo ama beynim reddediyo
Rahmetli annaannem aklıma geldi bizi güldürmek için söyleyemedi gi kelimeyi söylerdi arasıra tirbağğsiz (terbiyesiz)derdi alttan alttan gülerek ☺
bulaşık dizerken kimlerle kavga edip kimlere laf sokuyorum bazen evden çıkıp gidiyorum o an .. bazen tartistigimi eve sokmuyorum ben sonra bi bakıyorum ki tabak kalmamış dizecek
Konu acms bak istwrsenHayırdır kutsala ne oldu :/
hiç izlememiştim cocuklar diğer versiyonun u izliyor ben onu biliyorum sadece
Alicja nasıl oldun alişya?
geçmiş olsun kuzum sana ve yawruna. illet bir hastalık çabuk toparlanırsınız inşallahÇok hastayım
Kuzum da hastaymış
Çok yoğun yorucu bir gündü şimdi eve gidip kuzumla ilgilenicem.
amin canım inşallah allaha şükür iyi benim kız keyfi yerinde, burnu tıkalı hafiften o kadar hafif de öksürük vargeçmiş olsun kuzum sana ve yawruna. illet bir hastalık çabuk toparlanırsınız inşallah
Nasılsın güzellikNe güzel bir pazartesiydi öyle, maşallaahhh herkeslerde burdaymış
İyiyim hatun, sen nasılsınNasılsın güzellik
İyiyim bende çay faslindayim da yarın muhteşem geceye nasıl plan yapsam diye düşünüyorum sizin planınız ne ki acepİyiyim hatun, sen nasılsın
Ne güzel bir pazartesiydi öyle, maşallaahhh herkeslerde burdaymış
Meydanlardayız mokoko, zatüre olmadan inşallah, senin gecen belli bence çok kasmayalım :)İyiyim bende çay faslindayim da yarın muhteşem geceye nasıl plan yapsam diye düşünüyorum sizin planınız ne ki acep
İyi bee, senden nbr?Naber be
Kız meydanlar tehlikeli bee en güzel benim planim tavsiye edilirMeydanlardayız mokoko, zatüre olmadan inşallah, senin gecen belli bence çok kasmayalım :)