- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
Kendinle konuşmuyon mu hiç? Normal insanmısın sen? Hiç normali yok buralarda
Aklıma niye bunu getirdin hııı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinle konuşmuyon mu hiç? Normal insanmısın sen? Hiç normali yok buralarda
Allah acil sjfalar versn canim sana kizina gecmez insallah maske kullan istersen ...
Hmmm şey evet normal değil milimKendinle konuşmuyon mu hiç? Normal insanmısın sen? Hiç normali yok buralarda
Kefir icsene biraz etkiler belki direnc icin kefir cok iyi diyollaaaIyy ben içemem öyle şeyler ballı mallı midem bulanır
Öff yani lafa bak
Daha da iyi olalım ve de daha sağlıklı.. tek temennimIyiyim demek adet olmus kuzu sukur diyelim napalim
Ya anne olnca hersey kat be kat dha zor oluyor ya zaten en basiti wc bile ... ne diyeym insallah cabuk atlatirsin ihlamur filan ic bariMaskeyi tutmuyor ki suratımda çaycım, evirip çeviriyor daha beter oluyor. İnşallah bulaşmaz
Iyy ben içemem öyle şeyler ballı mallı midem bulanır
Öff yani lafa bak
Kefir icsene biraz etkiler belki direnc icin kefir cok iyi diyollaaa
Daha da çekici oluyorsun değil miMaskeyi tutmuyor ki suratımda çaycım, evirip çeviriyor daha beter oluyor. İnşallah bulaşmaz
Aminnn insallah olursunuzDaha da iyi olalım ve de daha sağlıklı.. tek temennim
Miden mi bulanır mı? İçtiğin şeyin çokmu tadı güzel?
Sıcak suya bal koyacan azda limon sıkacan doğal tylol hot
Onu da içemiyorum ama benim sağlam bir vitamine ihtiyacım var gerçekten galiba. Bu hafta inşallah gidip kan veririm üşenmezsem sanırım yine demir eksikliği filan yaşıyorum. Tırnağım ayrılmış ikiye durduk yere
Ihmal etme kendni en bastada kizin icin ... icemiyosan cileklisini filan icsene cok guzel bugun kizima balli muzlu cikmis ilk defa onu gordm aldim cesit cok sadesi kdr faydalidir insallah meyvelileri de kizima meyvelilerden aliyorm cnkuOnu da içemiyorum ama benim sağlam bir vitamine ihtiyacım var gerçekten galiba. Bu hafta inşallah gidip kan veririm üşenmezsem sanırım yine demir eksikliği filan yaşıyorum. Tırnağım ayrılmış ikiye durduk yere
Daha da çekici oluyorsun değil mi
Kabardı mabardı diyeceğine tylol hot diyeydin ya rezil ettin beni yok yere
İçinde parasetamol var diye onu içtim ne yapayım
Hep beraberr aminnAminnn insallah olursunuz
Baya bi ayağın çukurda lan kıyamam
Ihmal etme kendni en bastada kizin icin ... icemiyosan cileklisini filan icsene cok guzel bugun kizima balli muzlu cikmis ilk defa onu gordm aldim cesit cok sadesi kdr faydalidir insallah meyvelileri de kizima meyvelilerden aliyorm cnku