Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi gönderine mi alıntı yaptınÇok şiirsel
Revirden hallice, konum atsam kendi halinde diye etiketlerim sanırımOoo cok onure oldum cnm bakindim oylr napiyosunuz ne ediyosunuz bakalimm
Kendine yorum yapmanı seviyim
Puh
Allah sifa versn cnm cocklar hasta olnca hele tm duzen degisiyoRevirden hallice, konum atsam kendi halinde diye etiketlerim sanırım
Sen nasılsın
Kendi gönderine mi alıntı yaptın
Aradan pörtlüyon hoşlaşıyorum puh
Iyiyim demek adet olmus kuzu sukur diyelim napalimRevirden hallice, konum atsam kendi halinde diye etiketlerim sanırım
Sen nasılsın
Düz kadınım ben senin gibi şiirsel değilim kiYapsana sende çok zevkli.
Canim yeni zaten konu acmis bosaniyorum galiba diye bak istersen boyle sohbette oldgm bi arkadas olnca dha icten hissettm acisinjZebra ya noldu. Uzun süredir yoktum ben
Uyutur belki diye şey içtim
Neydi adı
Böyle sıcak su koyuyorsun fışş diyip yükseliyor ya ondan
Daha beter oldum gözüm burnum akıyor
Kullanılan ilaçlar, minicik bedenlerdeki kar zarar gözeticem diye verilen hasarlar... kısır döngü, her kış ama istisnasız. Tez şifalar dilerim tüm hastalara, napamÇok acayip bir hastalık gitti sanıyorsun ceeee yapıyor tekrar çıkıyor ortaya
Allah acil sjfalar versn canim sana kizina gecmez insallah maske kullan istersen ...Uyutur belki diye şey içtim
Neydi adı
Böyle sıcak su koyuyorsun fışş diyip yükseliyor ya ondan
Daha beter oldum gözüm burnum akıyor
Düz kadınım ben senin gibi şiirsel değilim ki
Sıcacık bal şerbeti iç ne işin var o pis şeylerle kimbilir kime kabardı
Daha yazmadan gülmeye başladım
Amin cümlemize. Bir de bizimki kreşe başladı ordan çabuk kapıyorKullanılan ilaçlar, minicik bedenlerdeki kar zarar gözeticem diye verilen hasarlar... kısır döngü, her kış ama istisnasız. Tez şifalar dilerim tüm hastalara, napam
Ben aksam 1 saat kendi beynimdeki sesle konustum yaKendinle konuşmuyon mu hiç? Normal insanmısın sen? Hiç normali yok buralarda