- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Bdv lere doyamadın dimi aliş Alicja
Dur kız ne zamandır ban yemedim galiba canım istiyor alışınca bırakamıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bdv lere doyamadın dimi aliş Alicja
Gızım uyumir mağduram puh
Duygusallığımla savaşırken iyi geldi
Hastayım a dostlar. Bi İşe girdim belim doğruladı
Hastayım a dostlar. Bi İşe girdim belim doğruladı
Keşmiş olsun gevezecim, üst üste gelmese olmazdıHastayım a dostlar. Bi İşe girdim belim doğruladı
Grip gibi de değil de bir bakıyorum çok iyiyim sonra 2 gün öksürük o geçiyor boğazım ağrıyor o geçiyor tekrar öksürük. Anlamadım nasıl bir hastalık. Sabahları fiks boğaz ağrısı var.Geçmiş olsun noldu grip mi? Evde olsanda hasta olcaktın be öyle düşünme.
Sağol cool gadın. Hiç sorma 3 haftadır hastalık döngüsündeyiz.Keşmiş olsun gevezecim, üst üste gelmese olmazdıEki Görüntüle 2570699
Grip gibi de değil de bir bakıyorum çok iyiyim sonra 2 gün öksürük o geçiyor boğazım ağrıyor o geçiyor tekrar öksürük. Anlamadım nasıl bir hastalık. Sabahları fiks boğaz ağrısı var.
Ooo cok onure oldum cnm bakindim oylr napiyosunuz ne ediyosunuz bakalimm
Aaaaaaaaaaa durum nasıl tohtor hanımKirli havadan alerjik gibi faranjit gibi duruyor. Boğazınada bakaydım keain teşhisi koyardım.
Hatmi çiçeği iç öksürük için
Nolursan ol yine gel :))Ge
Sağol cool gadın. Hiç sorma 3 haftadır hastalık döngüsündeyiz.
Geleyim mi, gelmeyelim mi anlamadım
Yuvarlanıyoruz işte çay napalım yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe
Evet canim oyle napalim bugunumuze sukur ... icimiz efkarlandi kutsal zbradan sonra heleYuvarlanıyoruz işte çay napalım yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe
Çok acayip bir hastalık gitti sanıyorsun ceeee yapıyor tekrar çıkıyor ortayaNolursan ol yine gel :))
10 gün geçti iyileşen yok, aynı durumdayız