🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Ananen nasıl canım. Sana yazıyorum ama arada kaynıyor. Bide rahatsızdı iyi oldun mu biraz

Anneannem kendine geldi yine, beni buradan çıkartın diyor ama yoğun bakımdan çıkacak kadar iyi değil
Makinasiz nefes alması çok zor.
Teşekkür ederim canım ben kendimi unuttum valla

Anneannem kendine geldi yine, beni buradan çıkartın diyor ama yoğun bakımdan çıkacak kadar iyi değil
Makinasiz nefes alması çok zor.
Teşekkür ederim canım ben kendimi unuttum valla
Allah şifa versin canım inşallah. Hastane işi zor valla. Gidince gözümüz kapıda oluyor bitse de gitsek diyoz. Allah yardımcısı olsun

Aslında bende duzenli kur anı kerim okumak istiyorum geçen gün bir yere dahil olduğumda okumakta zorlandım harfler karıştı gözümde

Düzene sokmam lazım :/

Ben de öyle başladım bu yaz, bir gece 3 saatte 8 sayfa okuyabildim, okudukça hızlandım, üzerine düşersen senin de ayni olur

Antibiyotik rahatlattı çok şükür, öksürüğü duruldu.
Ben de düşüneyim hedefimi madem

Bende meal okumak istiyorum ama maksat çok okumak değil. Bakalım günlük okuyabilcem mi. 3 ayet yeter bana

Biz meale eşimle başladık, beraber okuyup tartışıyoruz aklımıza takılan yada vauuvv yaptığımız yerleri

Hala grip etkisi altindayim minikom,sen nasilsin ?
geçmiş olsun benim de çocuklar hasta :/
Dersten geldimmmm hocam beni bi övdü bi övdü şapşik şey yaa
ne dersi diyecektinmm direksiyonmus kolay gelsin :))
Ben de öyle başladım bu yaz, bir gece 3 saatte 8 sayfa okuyabildim, okudukça hızlandım, üzerine düşersen senin de ayni olur
ben de işte gizlandirmak için sürekli okumam lazım :)) beraber başlarız inşallah :))
Ya kusura bakma ama en iyi kullananlardan biriydim derste soğukkanlıydim hiç hatasız dersleri bitirdim .....

Korkanlar çekilenler derslerde hata yapanlar sınavdan geçti ben geçemedim

Hata yapmak insana bisey ler öğretiyor yani

Sınavda hata yapınca nasıl düzeltmen gerektiğini bilmiyorsun benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…