Ferman
Süt tozu bitmiş kahve içemiyorum, evren bana kilo ver diyet yap diyor
Sen ne diyorsun
Kıtlıkmı var süt yokmu tozunu niye içiyosun kıyamam
Bak manga yi da çok severim bana armağan etmişsin gibi dinledim
Ferman
Bir cesaret edemiyorum benim kendime güvenim yok yarıda bırakırım diye herkes yaparsın diyor eşim de sende bu boğaz varken yapaamazsij diyor
Alicja
Amecey
Tenceresiz kaldim anne
terliksuu
Jenna16
kk birinci noteri
Bunu ben yapıcam başka yapacak olan var mı?
Bir cesaret edemiyorum benim kendime güvenim yok yarıda bırakırım diye herkes yaparsın diyor eşim de sende bu boğaz varken yapaamazsij diyor
Baslayak mi beraberKendine güveni olan herşeye hakim olanın buna ihtiyacı yoktur ki zaten.
Benim gibi yapamayana lazım şu kadar kitap okuycam diye vs
Ama yılbaşındaki ziyafeti bir çekeyim 1 ocakta başlarım
Kıtlıkmı var süt yokmu tozunu niye içiyosun kıyamam
Benim tek derdim kilo olduğundanEyice bi garnını doyur :) bende ziyafet yok.
Sadece kilo için değil kitap ve düzen için istiyorum
Benim tek derdim kilo olduğundan
Ya bizde de öyle eğlence ortamı olmuyor ama .
Kendi ailemde babama erzak verirlerdi yılbaşı için o gün doyasıya yerdik çikolata bisküvi falan alışkanlık kalmış
Eşim tarafinda bambaşka kutlanıyor
Biz ise illaki dolma yapıyorum tavuk kizartiyorum tatlı oluyor meyve çerez o gün doyasıya yiyoruz nedense
Aslında bende duzenli kur anı kerim okumak istiyorum geçen gün bir yere dahil olduğumda okumakta zorlandım:)) tek derdim kilo değil en büyük derdim o gibi
Aslında bende duzenli kur anı kerim okumak istiyorum geçen gün bir yere dahil olduğumda okumakta zorlandımharfler karıştı gözümde
Düzene sokmam lazım :/
Benim kuvvetli değil bir de ben yeni yazı ile devam etmiştim öğrendikten sonra ..geçen elime aldigim kitap eski yazıydı gözlerim yoruldu :/Aynen. Kuranım kuvvetli olduğu halde zayıflattım okumayarak bak oda bi madde olsun iyi dedin