🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Benim kuvvetli değil bir de ben yeni yazı ile devam etmiştim öğrendikten sonra ..geçen elime aldigim kitap eski yazıydı gözlerim yoruldu :/

En büyük yanlış türkçe okumak. Hecele kekele ama kendi gibi oku. Türkçe okumak anlam değiştirir doğru değil.

En büyük yanlış türkçe okumak. Hecele kekele ama kendi gibi oku. Türkçe okumak anlam değiştirir doğru değil.
Türkçe değil ya şimdi bilgisayar yazısı mi deniyor renkli olana onu rahat okuyorum Türkçe değil yani ..ama eski yazılar daha zor oluyor galiba anlatamadım o_O

Türkçe değil ya şimdi bilgisayar yazısı mi deniyor renkli olana onu rahat okuyorum Türkçe değil yani ..ama eski yazılar daha zor oluyor galiba anlatamadım o_O

Hat olarak diyorsun yani yeni yazı diye.
Mesela hayrat vakfı kuranları çok kolaydır

Hat olarak diyorsun yani yeni yazı diye.
Mesela hayrat vakfı kuranları çok kolaydır
Evet onu diyorum bazı hatlar çok zor karışık geliyor bendekiler kolay okunuyor kur anı kerim in de kolay da orda verdikleri zordu birde ben ara vermeme yordum bunu yoksa bu kadar zorlamazdi :/

Evet onu diyorum bazı hatlar çok zor karışık geliyor bendekiler kolay okunuyor kur anı kerim in de kolay da orda verdikleri zordu birde ben ara vermeme yordum bunu yoksa bu kadar zorlamazdi :/

Bırak kuranı normal türkçe okurken bile eskisi gibi değilim zor okuyup zor anlıyorum.
Sık okuyarak aşılacağını düşünüyorum

Yap bonuscm, planlarım yolunda gitmeyebilir. Büyük oğlum bronşit olmuş, uykusuz ve yorgun kalıyorum. Planlarım pek yolunda gitmeyabilir

Amecey Amecey günlük kaç sayfa okuma hedefi koymak lazım? Ne kadar istiyorsanız yarısını yazın diyo ya kötü zamanlarda da bırakmamak için
Günlük hedefim yok canım, zamanla ilgili tamamen. 3 5 günde 1 kitap bitirdiğim de oluyor günlerce elimde süründürdüğüm de oluyor. Günde min. 5 sayfadan az okumuyorum her durumda

Yap bonuscm, planlarım yolunda gitmeyebilir. Büyük oğlum bronşit olmuş, uykusuz ve yorgun kalıyorum. Planlarım pek yolunda gitmeyabilir

Günlük hedefim yok canım, zamanla ilgili tamamen. 3 5 günde 1 kitap bitirdiğim de oluyor günlerce elimde süründürdüğüm de oluyor. Günde min. 5 sayfadan az okumuyorum her durumda
Maşallah

Yaaa birlikte yapalım küçük küçük hedeflerimiz olucak ki sürekliliği olsun.
Diyelim ki olmadı tam düzgün eksik kaldı ne çıkar bi sonraki için bir başlangıç olur.

Çok geçmiş olsun oğlunada hava falan veriyomusunuz?

X