Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ovulecek bişey yapıyorsun üç çocukla MaşallahDersten geldimmmm hocam beni bi övdü bi övdü şapşik şey yaa
Ananen nasıl canım. Sana yazıyorum ama arada kaynıyor. Bide rahatsızdı iyi oldun mu biraz
Geçmiş olsun, daha da iyi olsunAnneannem kendine geldi yine, beni buradan çıkartın diyor ama yoğun bakımdan çıkacak kadar iyi değil
Makinasiz nefes alması çok zor.
Teşekkür ederim canım ben kendimi unuttum valla
Allah şifa versin canım inşallah. Hastane işi zor valla. Gidince gözümüz kapıda oluyor bitse de gitsek diyoz. Allah yardımcısı olsunAnneannem kendine geldi yine, beni buradan çıkartın diyor ama yoğun bakımdan çıkacak kadar iyi değil
Makinasiz nefes alması çok zor.
Teşekkür ederim canım ben kendimi unuttum valla
Aslında bende duzenli kur anı kerim okumak istiyorum geçen gün bir yere dahil olduğumda okumakta zorlandım harfler karıştı gözümde
Düzene sokmam lazım :/
Antibiyotik rahatlattı çok şükür, öksürüğü duruldu.Yaaa birlikte yapalım küçük küçük hedeflerimiz olucak ki sürekliliği olsun.
Diyelim ki olmadı tam düzgün eksik kaldı ne çıkar bi sonraki için bir başlangıç olur.
Çok geçmiş olsun oğlunada hava falan veriyomusunuz?
Bebeğin mi hasta canım çok geçmiş olsun.Antibiyotik rahatlattı çok şükür, öksürüğü duruldu.
Ben de düşüneyim hedefimi madem
Hat olarak diyorsun yani yeni yazı diye.
Mesela hayrat vakfı kuranları çok kolaydır
Bende meal okumak istiyorum ama maksat çok okumak değil. Bakalım günlük okuyabilcem mi. 3 ayet yeter banaBen de öyle başladım bu yaz, bir gece 3 saatte 8 sayfa okuyabildim, okudukça hızlandım, üzerine düşersen senin de ayni olur
5.5 yaşındaki koca bebeğimm hasta :))) TeşekkürlerBebeğin mi hasta canım çok geçmiş olsun.
Ne kadar büyürse buyusunler canım keh diyince anaların yüreği hopluyor. Allah şifa versin bir an önce inşallah5.5 yaşındaki koca bebeğimm hasta :))) Teşekkürler
Antibiyotik rahatlattı çok şükür, öksürüğü duruldu.
Ben de düşüneyim hedefimi madem
Bende meal okumak istiyorum ama maksat çok okumak değil. Bakalım günlük okuyabilcem mi. 3 ayet yeter bana
Aynen öyle,bitmedi gitti şu sevimsiz hastalıkNe kadar büyürse buyusunler canım keh diyince anaların yüreği hopluyor. Allah şifa versin bir an önce inşallah
Sagol canımcmGeçmiş olsun ceyceyim
Maşallah valla benim kocam tövbe yapmaz.Biz meale eşimle başladık, beraber okuyup tartışıyoruz aklımıza takılan yada vauuvv yaptığımız yerleri
geçmiş olsun benim de çocuklar hasta :/Hala grip etkisi altindayim minikom,sen nasilsin ?
ne dersi diyecektinmm direksiyonmus kolay gelsin :))Dersten geldimmmm hocam beni bi övdü bi övdü şapşik şey yaa
ben de işte gizlandirmak için sürekli okumam lazım :)) beraber başlarız inşallah :))Ben de öyle başladım bu yaz, bir gece 3 saatte 8 sayfa okuyabildim, okudukça hızlandım, üzerine düşersen senin de ayni olur
Ya kusura bakma ama en iyi kullananlardan biriydim derste soğukkanlıydim hiç hatasız dersleri bitirdim .....Terlikçiğim korku deme bana araba ilk çalıştığında ağlıyodum nerdeyse.
Korkudan hasta olmak diye bişey var kesin.
Ve ilk oturan herkes korkuyo.
Ben hala korkuyorum sadece arabaya hakim olunabilceği bir miktar dank etti saksıya
Maşallah valla benim kocam tövbe yapmaz.