🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Bir cesaret edemiyorum benim kendime güvenim yok yarıda bırakırım diye herkes yaparsın diyor eşim de sende bu boğaz varken yapaamazsij diyor :KK53:

Kendine güveni olan herşeye hakim olanın buna ihtiyacı yoktur ki zaten.
Benim gibi yapamayana lazım şu kadar kitap okuycam diye vs

Eyice bi garnını doyur :) bende ziyafet yok.

Sadece kilo için değil kitap ve düzen için istiyorum
Benim tek derdim kilo olduğundan

Ya bizde de öyle eğlence ortamı olmuyor ama .
Kendi ailemde babama erzak verirlerdi yılbaşı için o gün doyasıya yerdik çikolata bisküvi falan alışkanlık kalmış

Eşim tarafinda bambaşka kutlanıyor :olamaz:

Biz ise illaki dolma yapıyorum tavuk kizartiyorum tatlı oluyor meyve çerez o gün doyasıya yiyoruz nedense :KK70:

Benim tek derdim kilo olduğundan

Ya bizde de öyle eğlence ortamı olmuyor ama .
Kendi ailemde babama erzak verirlerdi yılbaşı için o gün doyasıya yerdik çikolata bisküvi falan alışkanlık kalmış

Eşim tarafinda bambaşka kutlanıyor :olamaz:

Biz ise illaki dolma yapıyorum tavuk kizartiyorum tatlı oluyor meyve çerez o gün doyasıya yiyoruz nedense :KK70:

:)) tek derdim kilo değil en büyük derdim o gibi

:)) tek derdim kilo değil en büyük derdim o gibi
Aslında bende duzenli kur anı kerim okumak istiyorum geçen gün bir yere dahil olduğumda okumakta zorlandım 😔harfler karıştı gözümde

Düzene sokmam lazım :/

Aslında bende duzenli kur anı kerim okumak istiyorum geçen gün bir yere dahil olduğumda okumakta zorlandım 😔harfler karıştı gözümde

Düzene sokmam lazım :/

Aynen. Kuranım kuvvetli olduğu halde zayıflattım okumayarak bak oda bi madde olsun iyi dedin

Aynen. Kuranım kuvvetli olduğu halde zayıflattım okumayarak bak oda bi madde olsun iyi dedin
Benim kuvvetli değil bir de ben yeni yazı ile devam etmiştim öğrendikten sonra ..geçen elime aldigim kitap eski yazıydı gözlerim yoruldu :/

X