Huyu kurusunDün minik beni öldürdün ya. Gül Gül öldüm
kutu sütten açık süte geçtik eşimin zoruyla. kutu sütteki protein açık sutteki proteinden daha az. çocuk pastörize süt ve süt ürünlerinde sıkıntı yasamiyodu ama açık süte gecince alerji yaptı süt ve süt ürünleriKombo yapmışınız ula neye alerji oldu
Yeniden kutu süte geçsen düzelmedi mikutu sütten açık süte geçtik eşimin zoruyla. kutu sütteki protein açık sutteki proteinden daha az. çocuk pastörize süt ve süt ürünlerinde sıkıntı yasamiyodu ama açık süte gecince alerji yaptı süt ve süt ürünleri
Yok kuzum be, sürdüler daha beter ettiler saçma sapan bi ilçeye, rapor aldım çıkışımı vermeleri için birilerine rica ettik, bakalım ne olacak bekliyorum bende. Raporluyum evdeyim yaniİdare eder büşracım naptın çıktınmı işten temelli
bizim evde de durum bu ben hiç birşeye izin vermeyen kızan biriyimBaba sabırlı iyi anlayışlı ben kötü ana oluyorum
benimki de korkmaz hatta herkesi korkuturKorkmuyo bende ondan korkmuyorum sen niye korkutuyon enişteyi
Enişte bey anca gitti bebekim yeni girdim :))
Hakkında hayırlısı olsun :))Yok kuzum be, sürdüler daha beter ettiler saçma sapan bi ilçeye, rapor aldım çıkışımı vermeleri için birilerine rica ettik, bakalım ne olacak bekliyorum bende. Raporluyum evdeyim yani
Ne dedim ki benDün minik beni öldürdün ya. Gül Gül öldüm
Amin canım çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun :))
Buna çok güldüm bide şişelereHep şişik zati sıkıntı yok :))
Bugün rüzgar yok anlaşılan şişeden tık yokBuna çok güldüm bide şişelere
Allah yardımcın olsun tatlımYok kuzum be, sürdüler daha beter ettiler saçma sapan bi ilçeye, rapor aldım çıkışımı vermeleri için birilerine rica ettik, bakalım ne olacak bekliyorum bende. Raporluyum evdeyim yani
Bizde özledik canım. Siz iyi olun da biz burdayız ne zaman istersenBen çok şükür idare ediyorum, mahkemem değişti işlerimi toparlıyorum yarın yeni yerime geçeceğim. Bilmiyorum içim sıkılıyor anneannemden dolayı muhtemelen
Siz nasılsınız özledim sizlerle sohbet etmeyi
İnşAllah geçersin tatlım sana güveniyorumKurs ders yazamadı bi türlü cums günüm boş geçti blok ders alırsam 3 kerede bitiyo şimdi konuştum öbür hafta sınava giriyomuşum
Amin kuzum iyiyim şu an çok şükür ya atlattım ilk şokuAllah yardımcın olsun tatlım
Bizde özledik canım. Siz iyi olun da biz burdayız ne zaman istersen
İnşAllah geçersin tatlım sana güveniyorum
Şarzım bitmiş uyumuşum başım sakin uyandım inş böyle devam eder
Şarz ettin mi telefonu
Şimdi şurada kahvemi içiyor olsaydım hiç derdim olmasaydı sevdiklerim yanımda olsaydı ne olurdu sanki.
Hayır randevu bakim diye çıkardım daha takmadım 9 şu an