🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Kombo yapmışınız ula neye alerji oldu
kutu sütten açık süte geçtik eşimin zoruyla. kutu sütteki protein açık sutteki proteinden daha az. çocuk pastörize süt ve süt ürünlerinde sıkıntı yasamiyodu ama açık süte gecince alerji yaptı süt ve süt ürünleri :KK43:

kutu sütten açık süte geçtik eşimin zoruyla. kutu sütteki protein açık sutteki proteinden daha az. çocuk pastörize süt ve süt ürünlerinde sıkıntı yasamiyodu ama açık süte gecince alerji yaptı süt ve süt ürünleri :KK43:
Yeniden kutu süte geçsen düzelmedi mi

İdare eder büşracım naptın çıktınmı işten temelli
Yok kuzum be, sürdüler daha beter ettiler saçma sapan bi ilçeye, rapor aldım çıkışımı vermeleri için birilerine rica ettik, bakalım ne olacak bekliyorum bende. Raporluyum evdeyim yani

:KK68:
Baba sabırlı iyi anlayışlı ben kötü ana oluyorum
bizim evde de durum bu ben hiç birşeye izin vermeyen kızan biriyim :KK43:
Korkmuyo bende ondan korkmuyorum sen niye korkutuyon enişteyi
benimki de korkmaz hatta herkesi korkutur
Enişte bey anca gitti bebekim yeni girdim :))

Yok kuzum be, sürdüler daha beter ettiler saçma sapan bi ilçeye, rapor aldım çıkışımı vermeleri için birilerine rica ettik, bakalım ne olacak bekliyorum bende. Raporluyum evdeyim yani
Hakkında hayırlısı olsun :))

Allah yardımcın olsun tatlım 🙁
Ben çok şükür idare ediyorum, mahkemem değişti işlerimi toparlıyorum yarın yeni yerime geçeceğim. Bilmiyorum içim sıkılıyor anneannemden dolayı muhtemelen :KK43:

Siz nasılsınız özledim sizlerle sohbet etmeyi
Bizde özledik canım. Siz iyi olun da biz burdayız ne zaman istersen 💓
Kurs ders yazamadı bi türlü cums günüm boş geçti blok ders alırsam 3 kerede bitiyo şimdi konuştum öbür hafta sınava giriyomuşum
İnşAllah geçersin tatlım sana güveniyorum 😍😘

Günaydın ❤

0ea90433f2f928465f86ff05e5fa8238.jpg

X