Ev insanı süpermis yahu öldümİlk sayfaya tc ni de kaydettin mi tamamdır
Memnun oldum efenim bendeniz yaş 34 istanbul evli 3 evlat 16 yaş oğlan 7,5- 5 yaş kızlar.
Ev insanıyım.
Abuuuuu senin en küçüğü 5 yaşında sen büyütmüşsun maşallahİlk sayfaya tc ni de kaydettin mi tamamdır
Memnun oldum efenim bendeniz yaş 34 istanbul evli 3 evlat 16 yaş oğlan 7,5- 5 yaş kızlar.
Ev insanıyım.
E_e_devletten almış olduğum soy ağacı bilgilerim ilişiktedirİlk sayfaya tc ni de kaydettin mi tamamdır
Ev insanıyım.
valla inşallah rahatsız oluyorlardı altimdaki saat 7 de ceviz kırıyorKız minik komşular rahatsız olmaz mı şişeden tangur tungur. Şişe bana dert oldu arkadaş
Çok tuhaf bir his ama güzel de aynı zamanda :)Bende direkten döndüm kız.ordan dönünce hayat daha tatlı oluyor
Bı kaç şişe daha ekle o zamanvalla inşallah rahatsız oluyorlardı altimdaki saat 7 de ceviz kırıyor
Üstteki 2 ye kadar çocuk koşturuyor keşke olsalar duysalar da olsalar
Iyi hadi özgür kızne gerek var
yok heruf gecede
Ahahahaha içine de ceviz atacaksin 3-5 tane takara fukara sabaha kadarBı kaç şişe daha ekle o zaman
Ben hiç bilmedim. Sonradan söyledikleri hayret ölmedin. Ömrümüz varmışÇok tuhaf bir his ama güzel de aynı zamanda :)
Inşallah daha güzel günler göreceğimiz içindirBen hiç bilmedim. Sonradan söyledikleri hayret ölmedin. Ömrümüz varmış
Bidon da iyi ses yaparAhahahaha içine de ceviz atacaksin 3-5 tane takara fukara sabaha kadar
Rabbim saglikli güzel ömür versin ikinizedeBen hiç bilmedim. Sonradan söyledikleri hayret ölmedin. Ömrümüz varmış
İyi geceler ,,Bende yatayım kızlar iyi geceler. Allah razı olsun minik. Cümlemize inşallah
Hepimize inşallah minikomRabbim saglikli güzel ömür versin ikinizedeJenna16
İyi gecelerBende yatayım kızlar iyi geceler. Allah razı olsun minik. Cümlemize inşallah
Ben sizin kadar siddetlisiji yaşamadım ama spazm gecirdiigmde bayılmıştım ilk bayılma denememdi çok korkmuştum kendime geldik ama ayağa kalkamıyorum falan rabbim yaşatmasınHepimize inşallah minikom