Söylemeli miyim ?

Hesap vermek zorunda oldugunuzu düşünmüyorum. Isimsiz geldi, bilmiyorum deyip gecin bence. Adi konulmamis iliskinizin oldugu kisi, cicek gonderen kisinin kim oldugunu etrafa yayabilir(iliskinizin noktalanmasi durumunda ya da hesap sormak icin diger kisi ile gorusurse). Is ortaminda boyle seylerin yayilmasi hic hos degil. Cicek gonderen kisi de zaten bu yzuden isimsiz yollamis. Iki tarafada umit veren kadin pozisyonuna dusup, dedikodunuzun yapilma ihtimali var.

Sorunca söyle tabi niye cekineceksin ki sormadan söyleme ama itici durma. Sormazsaaa büyük sıkıntı

ben olsam soylerim. eger samimiysem karsi tarafin yurudugunu de soylerim. kartlarimi acik oynarim. nazli gelin gibi suzulen kaybeder :) erkekler sever boyle yarismali seyleri.
Aramız iyi hani birbirimize dertlerimizi sıkıntılarımızı vs anlatacak kadar iyi hatta ama işte karşı tarafla da iş yapınca bir acaba da kalıyor insan

ben de katiliyorum, gercekten isteyen bir erkek bu kadar uzun sure suruncemede birakmaz

Bende bundan korkuyorum çiçek gönderen beye de dedim ben bu firmada çalışanım sonuçta duyulursa kötü olur diye
Sorunca söyle tabi niye cekineceksin ki sormadan söyleme ama itici durma. Sormazsaaa büyük sıkıntı

Sormadan söylemem zaten
çiçek gönderen adama cidden sevdiğim bey mi var dediniz
Benzer cümlelerle biri olduğunu söyledim zaten
Olsun , ne var bunda ?
Üstte ki arkadaş güzel açıklamış iş ortamı vs duyulmasını istemiyorum
Patron vardı dün yanımda aynı sürede ofistelerdi gidip gelip çiçeğe baktı durdu ama bir şey soramadı hatta gelip benim masamın köşesinde evrak düzenledi çiçeği düzdü

Çiçeğin üzerinde bir kart varmıydı?

Ay bu çiçek meselesi de yani
Yüzyüze bile gelmemiş adam senin yaktiigin bir ışık yok Deli mi ne
Benimde başıma geliyor böyle şeyler bende sinir oluyorum valla
Bir çiçekle kız tavlayacaklar
Karşıdan bir etkileşim alırsın gönderirsin de jest yaparsin sana buzdolabı gibi olan bir kadına çiçek gonderilmez
Bu erkekler nerde ne yapacağını bilmiyor .
Erkek arkadaşına bilmiyorum valla de geç.
Bu arada sevdiğim bey nedir ya

Çiçek Çarşamba Günü gelmiş herhangi birşey sormadıysa, sizinle ilgili birşey özel olarak çokta ilgisini çekmiyor diye düşünürüm ben olsam.

Çiçeğin üzerinde bir kart varmıydı?

Yoktu

Ay bu çiçek meselesi de yani
İş icabı günde 2-3 kere muhatap olduğum bir adam hani normalde de kibar biriyim ama

Çiçek Çarşamba Günü gelmiş herhangi birşey sormadıysa, sizinle ilgili birşey özel olarak çokta ilgisini çekmiyor diye düşünürüm ben olsam.
Çarşamba ofiste değildi dün de geç geldi o zaman da patron vardı

Güncelleme : çiçeği sormadı beyfendi ama bir kaç saat önce işle alakalı sayılan bir şey yüzünden tartıştık şeytan diyor al çiçeği kafasına doğru fırlat. Bir şeye sinirlenmiş sinirini benden çıkarttı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…