Söylemeli miyim ?

Hesap vermek zorunda oldugunuzu düşünmüyorum. Isimsiz geldi, bilmiyorum deyip gecin bence. Adi konulmamis iliskinizin oldugu kisi, cicek gonderen kisinin kim oldugunu etrafa yayabilir(iliskinizin noktalanmasi durumunda ya da hesap sormak icin diger kisi ile gorusurse). Is ortaminda boyle seylerin yayilmasi hic hos degil. Cicek gonderen kisi de zaten bu yzuden isimsiz yollamis. Iki tarafada umit veren kadin pozisyonuna dusup, dedikodunuzun yapilma ihtimali var.

İyi akşamlar hanımlar.

Sevdiğim beyle aynı ofiste çalışıyoruz ufak tefek flört ediyoruz ama adı konulan bir şey yok.
Bir kaç gündür de başka firma da çalışan bir bey ( iş vasıtası ile tanışıklığım olan ve flörtümün tanıdığı biri) ufaktan ufaktan yazıyor benden yana umut verici bir şey olmadı.
Bugün de ofise çiçek yollamış. Alana kadar bir Ümit belki sevdiğim bey yollamıştır diye düşünmüştüm ama velhasıl kelam bu bey yollamış. Teşekkür ettim bir daha böyle bir şey yapmaması gerektiğini firmanın çalışanı olduğumu duyulması durumunda benim zor duruma düşeceğimi ve sevdiğim bir bey olduğunu söyledim.
Sevdiğim olan bey de çiçeği gördü ama o an ortamda patron da vardı bir soru gelmedi . Muhtemelen soracak kim gönderdi diye direkt xx firmasından x bey gönderdi mi desem bilemedim. Hani çiçeği atıp da ortadan kaldırmam soru sormasını değiştirmeyecek çünkü.

Not: Çiçek gönderen adam benden çok büyük farklı illerdeyiz ve yüzyüze dahi görmediğim biri sadece resmini gördüm beyefendinin ve etkileşimim yok ona karşı.
Sorunca söyle tabi niye cekineceksin ki sormadan söyleme ama itici durma. Sormazsaaa büyük sıkıntı😄

ben olsam soylerim. eger samimiysem karsi tarafin yurudugunu de soylerim. kartlarimi acik oynarim. nazli gelin gibi suzulen kaybeder :) erkekler sever boyle yarismali seyleri.
Aramız iyi hani birbirimize dertlerimizi sıkıntılarımızı vs anlatacak kadar iyi hatta ama işte karşı tarafla da iş yapınca bir acaba da kalıyor insan

ben de katiliyorum, gercekten isteyen bir erkek bu kadar uzun sure suruncemede birakmaz

🤷🏼‍♀️
Hesap vermek zorunda oldugunuzu düşünmüyorum. Isimsiz geldi, bilmiyorum deyip gecin bence. Adi konulmamis iliskinizin oldugu kisi, cicek gonderen kisinin kim oldugunu etrafa yayabilir(iliskinizin noktalanmasi durumunda ya da hesap sormak icin diger kisi ile gorusurse). Is ortaminda boyle seylerin yayilmasi hic hos degil. Cicek gonderen kisi de zaten bu yzuden isimsiz yollamis. Iki tarafada umit veren kadin pozisyonuna dusup, dedikodunuzun yapilma ihtimali var.
Bende bundan korkuyorum çiçek gönderen beye de dedim ben bu firmada çalışanım sonuçta duyulursa kötü olur diye
Sorunca söyle tabi niye cekineceksin ki sormadan söyleme ama itici durma. Sormazsaaa büyük sıkıntı😄

Sormadan söylemem zaten
çiçek gönderen adama cidden sevdiğim bey mi var dediniz😂
Benzer cümlelerle biri olduğunu söyledim zaten
Olsun , ne var bunda ?
Üstte ki arkadaş güzel açıklamış iş ortamı vs duyulmasını istemiyorum
Patron vardı dün yanımda aynı sürede ofistelerdi gidip gelip çiçeğe baktı durdu ama bir şey soramadı hatta gelip benim masamın köşesinde evrak düzenledi :D çiçeği düzdü

Aramız iyi hani birbirimize dertlerimizi sıkıntılarımızı vs anlatacak kadar iyi hatta ama işte karşı tarafla da iş yapınca bir acaba da kalıyor insan

🤷🏼‍♀️

Bende bundan korkuyorum çiçek gönderen beye de dedim ben bu firmada çalışanım sonuçta duyulursa kötü olur diye

Sormadan söylemem zaten

Patron vardı dün yanımda aynı sürede ofistelerdi gidip gelip çiçeğe baktı durdu ama bir şey soramadı hatta gelip benim masamın köşesinde evrak düzenledi :KK70: çiçeği düzdü
Çiçeğin üzerinde bir kart varmıydı?

Ay bu çiçek meselesi de yani
Yüzyüze bile gelmemiş adam senin yaktiigin bir ışık yok Deli mi ne
Benimde başıma geliyor böyle şeyler bende sinir oluyorum valla
Bir çiçekle kız tavlayacaklar
Karşıdan bir etkileşim alırsın gönderirsin de jest yaparsin sana buzdolabı gibi olan bir kadına çiçek gonderilmez
Bu erkekler nerde ne yapacağını bilmiyor .
Erkek arkadaşına bilmiyorum valla de geç.
Bu arada sevdiğim bey nedir ya

🤷🏼‍♀️

Sormadan söylemem zaten

Patron vardı dün yanımda aynı sürede ofistelerdi gidip gelip çiçeğe baktı durdu ama bir şey soramadı hatta gelip benim masamın köşesinde evrak düzenledi :KK70: çiçeği düzdü
Çiçek Çarşamba Günü gelmiş herhangi birşey sormadıysa, sizinle ilgili birşey özel olarak çokta ilgisini çekmiyor diye düşünürüm ben olsam.

Çiçeğin üzerinde bir kart varmıydı?

Yoktu

Ay bu çiçek meselesi de yani
Yüzyüze bile gelmemiş adam senin yaktiigin bir ışık yok Deli mi ne
Benimde başıma geliyor böyle şeyler bende sinir oluyorum valla
Bir çiçekle kız tavlayacaklar
Karşıdan bir etkileşim alırsın gönderirsin de jest yaparsin sana buzdolabı gibi olan bir kadına çiçek gonderilmez
Bu erkekler nerde ne yapacağını bilmiyor .
Erkek arkadaşına bilmiyorum valla de geç.
Bu arada sevdiğim bey nedir ya
İş icabı günde 2-3 kere muhatap olduğum bir adam hani normalde de kibar biriyim ama 🤦🏼‍♀️

Çiçek Çarşamba Günü gelmiş herhangi birşey sormadıysa, sizinle ilgili birşey özel olarak çokta ilgisini çekmiyor diye düşünürüm ben olsam.
Çarşamba ofiste değildi dün de geç geldi o zaman da patron vardı

Güncelleme : çiçeği sormadı beyfendi ama bir kaç saat önce işle alakalı sayılan bir şey yüzünden tartıştık şeytan diyor al çiçeği kafasına doğru fırlat. Bir şeye sinirlenmiş sinirini benden çıkarttı adam

Back