Söylemeli miyim ?

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
487
217
103
İyi akşamlar hanımlar.

Sevdiğim beyle aynı ofiste çalışıyoruz ufak tefek flört ediyoruz ama adı konulan bir şey yok.
Bir kaç gündür de başka firma da çalışan bir bey ( iş vasıtası ile tanışıklığım olan ve flörtümün tanıdığı biri) ufaktan ufaktan yazıyor benden yana umut verici bir şey olmadı.
Bugün de ofise çiçek yollamış. Alana kadar bir Ümit belki sevdiğim bey yollamıştır diye düşünmüştüm ama velhasıl kelam bu bey yollamış. Teşekkür ettim bir daha böyle bir şey yapmaması gerektiğini firmanın çalışanı olduğumu duyulması durumunda benim zor duruma düşeceğimi ve sevdiğim bir bey olduğunu söyledim.
Sevdiğim olan bey de çiçeği gördü ama o an ortamda patron da vardı bir soru gelmedi . Muhtemelen soracak kim gönderdi diye direkt xx firmasından x bey gönderdi mi desem bilemedim. Hani çiçeği atıp da ortadan kaldırmam soru sormasını değiştirmeyecek çünkü.

Not: Çiçek gönderen adam benden çok büyük farklı illerdeyiz ve yüzyüze dahi görmediğim biri sadece resmini gördüm beyefendinin ve etkileşimim yok ona karşı.

Güncelleme : çiçeği sormadı beyfendi ama bir kaç saat önce işle alakalı sayılan bir şey yüzünden tartıştık şeytan diyor al çiçeği kafasına doğru fırlat. Bir şeye sinirlenmiş sinirini benden çıkarttı adam

Güncelleme 25.08.2022

Çiçekle aynı zamanda bir de çikolata sipariş etmiş bu kişi çikolata kutusu kişiye özel olduğu için bugün gelmiş. Sevdiğim bey de ofisteydi kimden geldi dedi bilmiyorum kart yok dedim nasıl ya falan dedi isimsiz geldi dedim. P..zvenk bir de ismini yazdırmış üstüne dedi 😂 bir ara bakkalın çırağı mesaj atmıştı bana gecenin bir yarısı o mevzuyu biliyordu o olabilir mi dedi yok değil bir daha o mesajdan sonra mesaj gelmedi zaten dedim. O olsaydı inip dövecekti sanırım çocuğu
Üstüne kendime aldığım kargo geldi aldığım satıcı da hediye gibi paketlemiş onu da görünce bu ne Ya hediyelere boğuyorlar diyor 😂 hahah sakin onu kendim aldım dedim 🤣

Son düzenleme:
Bir gizli hayran, bazıları elini çabuk tutmazsa beni kapacaklar galiba de geç.
Hah bende benzerini söylerim diye düşündüm ama
Kimden diye sorarsa senden olmadığı kesin deyip kafasına at dkdjdkd
Hahah yok o kadar olmaz 🤣 isimsiz göndermişler falan derim diye düşündüm
Valla bence önce bir sorsun bence. Sormazsan sıkıntı 😅

Sorar kesin biliyorum meraklı 😂 5 dk susup otursam neyin var diye sorar uykusuzum desem neden der 😂
Soyleyin bence kimden olduğunu ayrica o da elini çabuk
tutmayı öğrensin
Ama işte karşı firmadaki adamla oda muhatap oluyor zaman zaman

Kafasına atma da senden olmadığı kesin de bence de :KK70:
:D

En son buna benzer bişey yaşadığımda ikinci adama şans verip 4 sene süren güzel bir ilişki yaşadım. Diğeri geldiğinde de tren kaçtı bebeyim demiştim 😂
Arada bir 13 yaş var öbür beyle 🙄
Niye çiçek gönderen adamı bozdunuz ki? Belki flörtleştiğiniz kişinin ad koymama sebebi, diğer seçeneklerini açık tutmak?

Beyle aramızda 13 yaş var ve tipim değil cidden

Sadece flört ediyorsanız bence bir şey söylemeyin adı üstünde flört bu açıklama yapmak zorunda değilsiniz merak edip kendi sorsun çok rahatsızsa da adını koysun :KK48:

Sorar işte kimden geldi diye biliyorum 🙄 doğum günümde gelen çiçekleri falan hep sordu

İyi akşamlar hanımlar.

Sevdiğim beyle aynı ofiste çalışıyoruz ufak tefek flört ediyoruz ama adı konulan bir şey yok.
Bir kaç gündür de başka firma da çalışan bir bey ( iş vasıtası ile tanışıklığım olan ve flörtümün tanıdığı biri) ufaktan ufaktan yazıyor benden yana umut verici bir şey olmadı.
Bugün de ofise çiçek yollamış. Alana kadar bir Ümit belki sevdiğim bey yollamıştır diye düşünmüştüm ama velhasıl kelam bu bey yollamış. Teşekkür ettim bir daha böyle bir şey yapmaması gerektiğini firmanın çalışanı olduğumu duyulması durumunda benim zor duruma düşeceğimi ve sevdiğim bir bey olduğunu söyledim.
Sevdiğim olan bey de çiçeği gördü ama o an ortamda patron da vardı bir soru gelmedi . Muhtemelen soracak kim gönderdi diye direkt xx firmasından x bey gönderdi mi desem bilemedim. Hani çiçeği atıp da ortadan kaldırmam soru sormasını değiştirmeyecek çünkü
Demek ki sevdiğin beyden daha hızlı davrananlar var 😄 sevdiğin bey de iş yok. Öbürünü de cepte tutacaktın. Erkekler öyle yapıyor. Senin neyin eksik😂

Yani sorarsa söyleyin ama hiç gocunmayın şimdi kimden geldi bilmiyorum dersiniz sonra bir şekilde ortaya çıkar yalancı durumuna düşmüş olursunuz.
Ya adam söyleyene kadar ondan geldiğini anlamamıştım zaten. Kim gönderdi diye paylaşınca söyledi ben gönderdim diye. Hani oda başka gören vs olmasın diye isimsiz göndermiş

Kimden geldiyse öyle yüzüne dümdük söyle. Abartı tepki verirse "sen hayırdır" dersin. O nerden çıkmış filan derse böyle gözlerini belelte belelte bilemiyceem artıl dersin.
Peki sen ne yaptın diye sorarsa bu senin için ne kadar önemli ki diyerek hülyalı ve kendinden emin bir bakış atarsın.
:21:
Kudursun salatalık.

İyi akşamlar hanımlar.

Sevdiğim olan bey de çiçeği gördü ama o an ortamda patron da vardı bir soru gelmedi . Muhtemelen soracak kim gönderdi diye direkt xx firmasından x bey gönderdi mi desem bilemedim. Hani çiçeği atıp da ortadan kaldırmam soru sormasını değiştirmeyecek çünkü
Kime niyet kime kısmet derseniz anlar 😉

Kimden geldiyse öyle yüzüne dümdük söyle. Abartı tepki verirse "sen hayırdır" dersin. O nerden çıkmış filan derse böyle gözlerini belelte belelte bilemiyceem artıl dersin.
Peki sen ne yaptın diye sorarsa bu senin için ne kadar önemli ki diyerek hülyalı ve kendinden emin bir bakış atarsın.
:21:
Kudursun salatalık.

sizden hoslandigini bile soyleyemeyecek kadar korkak erkekler icin, herseyi goze alip isyerinize cicek gonderen cesur adamlari uzdunuz. 🥹

Kime niyet kime kısmet derseniz anlar 😉

Kızlar cidden biz kadınlar çok fenayız :D çiçek gönderen bey benden 13 yaş büyük maalesef :(

Back