Sivilceli Ciltler şöyle yapdımda sivilce izlerim geçdi diyenler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kızlaar bnm omuzlarımda ve sırtımda sivilce izleri var.sizlerden sivilce izlerini geçerebilenler nasıl geçirdiklerini yazabilirmi.ilaç falanda olur.bn sivexle izotrexin kullandım 2 ay kadar oldu ama o kadar etki etmedi.Geçirebilenler nasıl geçirdiklerini paylaşırsa sevinirim yaz bitmeden kısa kollu giymek istiorm.hep tişört giyorum sıkıldım bunaldım artık. birde bisürü kısa kollu güzel güzel bodyler görüorm imreniorum bnde gymek istiorm :çok üzgünüm:

Sıvılce tarıh oluyor yazısına gır orda hertÜrlÜ soruyu yazabılırsın......cıltbakımı.....saÇbakımı....vÜcut bakımı...epılasyon....aĞda....vs....

acnelyse kesinlikle yazın kullanılmaz deneme bile.
güneşe çıkmaman lazım kullandığın süre boyunca.
çünkü cilt soyucular sonbahar ve kışın kullanılır.
benm önereceğim krem contractubex ama dediklerimi dikkate al yoksa lekelerine daha fazlasını eklersin.
zaten böle ilaçlar doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı.geçmiş olsun

saol cnm. ama doktor bana izotrexin vermişti onu sürüodum akşamları 2ay kadar oldu ama işe yaramadı.yine akşam sürerim hem zaten sabah sürsemde bişe farketmez çünkü tişört giyorum sürdüüüm yerler güneş görmü senin dediin ilaçda pahalıymş bana göre cnm ama saol yinedeopuyorumnanaktan

foreverın epiblanc kremi sivilce izlerini ve lekeleri yok etme uzerine gelistirilmis bitkisel bir kremdir..istedigin mevsimde istedigin gibi kullabilirsin..lekelerde ve izlerde oldukca etkili...
ama duzenli kullanman gerek tabi...

ben foreverın baska urunlerini kullanıyorum ama kullanan arkadslarım var
ben genelde sivilce icin artık first spreyini kullanıyorum hem anti-septik hemde dogal antibiyotikle geciriyor izde kalmıyor..
ama onceden kalan izler icin bu krem etkili cok..
satıs distributorler aracılıgıyla oluyor..
isterseiz yardımcı olurum her konuda..

50mı:bbo: bana göre fazla ya annem izin vermez almama:1no2:

first sprey de kullanabilrsin sivilceler icin..
daha kullanıslı bir urun fiyatı 35 tl ve cok uzun sure
idare eder seni..sivilce dısında yanık, yara, bocek ısırıgı,
alerji, dis eti ve boğaz iltihaplarında da cok etkili bir urun..
aleo-veranın saf suyundan ve dogal antibiyotik olan propolis
iceren cok guzel bir urun...
butun cilt problemlerine bire bir...

Eklentiler

• $first12.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 75
etkisi hemen gorulur yani iki uc gune
bir haftaya azalma baslar..duzenli kullanırsan
lekeler kısa surede iyilesir vede aynı bolgede yeniden sivilce cıkmasınıda engeller..
zaten fıs fıs diye sıkıyorsun kullanımı cok pratik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…