etkisi hemen gorulur yani iki uc gune
bir haftaya azalma baslar..duzenli kullanırsan
lekeler kısa surede iyilesir vede aynı bolgede yeniden sivilce cıkmasınıda engeller..
zaten fıs fıs diye sıkıyorsun kullanımı cok pratik...
çok ilginç..nerden alıyosun canım bu ürünü?bilgi verirsen memnun olurum,bende almak istiyorum bunu..böcek ısırığı falan demişsin çok paritk bişey:sm_cool:aloe veranın saf suyu olması çok güzelkaydirigubbakcemile5
ah ah ne kremler sürdüm ne haplar yuttum yağlar sürdüm yok anacım geçmiyor bunlar şimdi az önce bu çay ağacı yağı varmış onu sürdüm umut kapısı işte...
söyle yaptımda sivilcelerim geçti :) (sivilcelerim çıktığı an limon suyu elma sirkesi ve gül suyudan olan bi karışım hazırladım sonra sorunlu bölgeme sürdüm biraz beklettim ve ardından ılık suyla yıkadım ve daha sonra nemlendirici kremimi sürdüm ( isteğe bağlı ama sürmekte fazda var) ve sonuc sivilcelerim gecti ama tabi tekrar çıkıyorlar bunun kalıcı bi çaresi yok kızlar boşuna ümitlenmeyin deyip sizi üzmek istemem :) ve daha sonra kızlara hitap eden bi renkte olan maskeyi uyguladım sonuç eşittir=mükemmel pürüzsüz bir cilt :)
OKUYUN KIZLAR (DERİM:)
ayrı sehirde oturan bi arkadaşım var yüzünde tonla sivilce war ve nişanlı . evlenicek yakında ve düğünde öyle olmak istemiyodu. pembe maskeyi kullandığını sölüyo arkadaşımı henüz görmedim ama sivilcelerinin kuruyup geçtiğini söyledi bana. düğününe gidince görücem tam emin olduğumda sizlere haber vericem. :)