Sivilceli Ciltler şöyle yapdımda sivilce izlerim geçdi diyenler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
etkisi hemen gorulur yani iki uc gune
bir haftaya azalma baslar..duzenli kullanırsan
lekeler kısa surede iyilesir vede aynı bolgede yeniden sivilce cıkmasınıda engeller..
zaten fıs fıs diye sıkıyorsun kullanımı cok pratik...

çok ilginç..nerden alıyosun canım bu ürünü?bilgi verirsen memnun olurum,bende almak istiyorum bunu..böcek ısırığı falan demişsin çok paritk bişey:sm_cool:aloe veranın saf suyu olması çok güzelkaydirigubbakcemile5

acnlyse önerırım ama 2_3 ay kullanman lazım belkıde daha fazla adam gıbı bır sonuc almak ıstıyorsaN... oyle 2_3 gunde gecıren ılaclarada ınanmıyorum ben oyle bırsey olsa ınsanlar aylarca tedavı gormez.. sıvılce de bır hastalıktır

evet biliorumda ben sivexle izotrexin kullandım 2 ay kadar pek gelişme olmadı hani 2 haftada falan etki gösteren bişey olsa tmm diicem

acnlyse ve tretını bı arastır derım canm..2 haftada gecıren seyler de bnce gecıcı etkı eder =)

Merhabalar,

Uzun süredir ben de sivilce problemi yaşıyordum, yok limon suyu yok arap kızı çok şey denedim ama bir türlü kurtulamadım. En sonunda internette yaptığım bir araştırma ile çok etkili bir ürün buldum. Kısa sürede sivilcelerimden kurtuldum. Altta ornek bir bağlantı var. Kısa sürede herkesin bu dertten kurtulması dilegiyle..

SİVİLCE ve AKNEYE son, ZAPZYT çok etkili !! , #19776270 Gittigidiyor.com

çok ilginç..nerden alıyosun canım bu ürünü?bilgi verirsen memnun olurum,bende almak istiyorum bunu..böcek ısırığı falan demişsin çok paritk bişey:sm_cool:aloe veranın saf suyu olması çok güzelkaydirigubbakcemile5

aloe first sprey aloe vera, 11 bitki özü, allontoin, propolis ve e vitamini içerir. problemli ciltlerin tedavisinde kullanıldığı gibi, gözenekleri açtığı,cildi temizlediği için diğer tüm krem uygulamalarından önce, saç dökülmesinde saç derisini beslemesi için de kullanılır.

Forever Living adresinden anında temin edebilir, ya da
ALOE VERA DAN GELEN SAĞLIK VE GÜZELLİK adresinden bana ulaşabilir, ptt kapıda ödemeyle satın alabilirsiniz...

söyle yaptımda sivilcelerim geçti :) (sivilcelerim çıktığı an limon suyu elma sirkesi ve gül suyudan olan bi karışım hazırladım sonra sorunlu bölgeme sürdüm biraz beklettim ve ardından ılık suyla yıkadım ve daha sonra nemlendirici kremimi sürdüm ( isteğe bağlı ama sürmekte fazda var) ve sonuc sivilcelerim gecti ama tabi tekrar çıkıyorlar bunun kalıcı bi çaresi yok kızlar boşuna ümitlenmeyin deyip sizi üzmek istemem :) ve daha sonra kızlara hitap eden bi renkte olan maskeyi uyguladım sonuç eşittir=mükemmel pürüzsüz bir cilt :)

OKUYUN KIZLAR (DERİM:)

Bu forumda da adı geçen bir karısım var ben onu kullanarak hem sivilcelerime hem de izlerime veda etmeye basladım.Hatta sıvılve problemimden kurtuldum bile.İzlerimide hafifletti bu karısım.Ancak suanda karısımı aldıgım eczaneden çinko içerikli bir krem verdiler bana lekeler için.Onu kullanıyorum birde bence kesinlikle işe yaradı.Umarım izlerimden de sivilcelerimden kurtuldugum gibi kurtulurum.

ayyyy ne zaman açmışım bu konuyu bide "yapdım" yazmşm rezilll bennn :KK37: ama hala sivilce izlerim aynı genel olarak birazcık geçti zamanla aama beyaz beyaz küçük küçük yağ bezesi gibi ama beze değil işte öyle şeyler var göğsümde omuzlarımda nasıl geçicekler bilmiyorum doktora gittimne olduğunu anlamadı annemler agopa götürelim dediler ama çok para laaa :KK50:

yani hayatım boyunca tişörtlerle dolaşmak zorundayım galiba en azından kendi paramı kazanıp kendi başıma doktor doktor gezecek bağımsızlığa geldiğim zaman:KK25: yani bi 5 sene filan var :KK43:

çünkü annem zararları yoksa kalsınlar nolucak diye düşünüyoo ::2:

uff ya kabus gibi 5 sene sadece yarım kol göğsü açık olmayan boyundan en fazla yarım karış aşağı şeyler giyebilicem yine maağazalarda gördüğüm askılılara straplezlere özenicem :KK43:

ah ah ne kremler sürdüm ne haplar yuttum yağlar sürdüm yok anacım geçmiyor bunlar şimdi az önce bu çay ağacı yağı varmış onu sürdüm umut kapısı işte...

ah ah ne kremler sürdüm ne haplar yuttum yağlar sürdüm yok anacım geçmiyor bunlar şimdi az önce bu çay ağacı yağı varmış onu sürdüm umut kapısı işte...

sivilce izleri için izotrexin kullanabilrsin canım acnelyse gibi kızartmadan soyduruyo 3 ay filan kullanırsan izler geçer

söyle yaptımda sivilcelerim geçti :) (sivilcelerim çıktığı an limon suyu elma sirkesi ve gül suyudan olan bi karışım hazırladım sonra sorunlu bölgeme sürdüm biraz beklettim ve ardından ılık suyla yıkadım ve daha sonra nemlendirici kremimi sürdüm ( isteğe bağlı ama sürmekte fazda var) ve sonuc sivilcelerim gecti ama tabi tekrar çıkıyorlar bunun kalıcı bi çaresi yok kızlar boşuna ümitlenmeyin deyip sizi üzmek istemem :) ve daha sonra kızlara hitap eden bi renkte olan maskeyi uyguladım sonuç eşittir=mükemmel pürüzsüz bir cilt :)

OKUYUN KIZLAR (DERİM:)

ay canım çok sağol verdiğin bilgi için. çok çok teşekkürler

ayrı sehirde oturan bi arkadaşım var yüzünde tonla sivilce war ve nişanlı . evlenicek yakında ve düğünde öyle olmak istemiyodu. pembe maskeyi kullandığını sölüyo arkadaşımı henüz görmedim ama sivilcelerinin kuruyup geçtiğini söyledi bana. düğününe gidince görücem tam emin olduğumda sizlere haber vericem. :)

ayrı sehirde oturan bi arkadaşım var yüzünde tonla sivilce war ve nişanlı . evlenicek yakında ve düğünde öyle olmak istemiyodu. pembe maskeyi kullandığını sölüyo arkadaşımı henüz görmedim ama sivilcelerinin kuruyup geçtiğini söyledi bana. düğününe gidince görücem tam emin olduğumda sizlere haber vericem. :)

ne zaman düğün canım bizi fazla bekletme :)

meraba bende yaklaşık 2 senelerdir sivilcelerden çekiyorum takıntılı bir insan olduğum için çok kafama takıyodum doktora gittim bana aknefug bp10 verdi kullandım cildi kurutup soyuyo neyse kullandım ilk başlarda cildim çok gerildi, soyulan yerler beyaz diğer yerler siyahtı belirgin renk farkları vardı ama sabrettim yüzüm tamamen soyulunca pürüzsüz olmuştu o kadar mutluydum ki anlatamam fakat bu yaz şehir dışına çıktım o zaman sivilcelerim arttı aynı ilacı kullanmama rağman çenemde ve alnımda sivilceler çıkmaya başladı küçüklerdi çok iltihaplı değillerdi ama rahatsız ediyodu beni hava değişimindendir dedim çok takmadım ama şu an evime döneli 3 ay oldu hala geçmedi ve sivilcelerimi sıktığım için kahveremgimsi izler kaldı bende acnelyse aldım insanlardan duyduğum kadarıyla etkili bi ilaç diyolar sizce kullanmalı mıyım bazıları güneşe çıkma çıkarsan çok iz kalır dedi cildim çok narin falan değil ayrıca aknefuguda yazın kullanmıştım ve full güneşteydim ama herhangi bir leke kalmadı fakat korkuyorum ilk önce göğüs bölgeme sürdüm 2-3 tane sivilce vardı eğer iyi bir tepki alırsam yüzümede sürücem ama korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada cildim karma :)

İzler yoktu bende ama hep çene bölgemde sivilce çıkardı;ozon cilt bakım kremi aldım.Artık sivilce olmaz oldu.Cildim de daha aydınlık oldu sanki.İşyerine tanıtım amaçlı getirmişlerdi.Fiyat 30tl.Satın alabileceğimiz site botanikşifa.com idi sanırım.

X