Şöyle buyrun

SiremimS

İremim~Eslemim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
11.270
1.279
223
1 sene 3 aylık evliyim aynı zamnda 3 aylıkda hamişim hoşgeldiniz evimizee :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
canımmm benimm evin çok güzelmiş gercekten çok zevklisin gülerek otur bu arada hayırlı olsun bebegın gelıyormus onuda saglıklı bır sekılde kucagına alırsın inş canım mutluluklar

anamm o yatağındaki ayıcıktan benimde var hehehe güzel günlerde oturun bebeğinizle güzel evinizde

pırıl pırıl ve düzenli güle güle otur canım..bebeğinide allah sana bağıişlasın kucağında görmeyi nasip etsinn..

canım evin çok güselmişş bebişinle beraber sağlıklı günlerde mutlu mutlu oturun inşallahhh

Evin cok guzel canim. Gule gule oturun..a.s.
Ozellikle en son resimler sark kosesi diyolar galiba ona bayildimm. Benimde ilerde evim oldugu zaman boyle bi hayalim var. Bide odanin ortasinda bakir bardaklar tabaklar antika seyler yani yapmayi dusunuyorum ins..

sağolun kızlarrr daha güzeli sizlerin olsunnn...........sevgiyle kalın...... paşamda teşekkür ediyor teyzelerine..........

bebişin çok şanslı canım. allah sağlıkla doğup büyümeyi nasip etsin inşallah. kocaman evinde bağıra bağıra koştursun. muffağına bayıldım. ferah ferah içim açıldı valla :)

çok güzelmiş cnm evin güle güle ağız tadıylan otur
paşanıda sağsalim kucağına almak nasip etsin
güzel eviniz şenlensin

Güle,Güle sağlıkla eşinle çocugunla mutluluklarla otur arkadaşım
çoktandır gözükmüyordun
mutlu haberine çok sevindim canım.

Evin çok güzel, iyi günlerde otur inşallah.
Yatak örtüne bayıldım. Bir de şark odan çok hoş olmuş...

canım çok düzenli tertemiz bir evin var maşallah çok beğendim güle güle oturun bebişinizide Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Back
X