• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şöyle bana sıkmadan ingilizce ögretebilicek bir yer var mi?

Merhaba,

benim yabancı dil öğretmeni olarak sana tavsiyem, özel ders alman. Niye mi? Bir kursa yazılsan aylığı en az 400 (bu fiyata bulabilisen şanslısın). İki gün gitsen kursa, diğer günlerin tekrar yapamadığın için ölü. Dil öğrenmek istiyorsan sürekli her gün tekrar yapıp kendince eğlenceli hale getirmen gerek. Kurstta kitaplarla birlikte bir düzine ödev gelir. Çünkü sana tekrar yaptırmayı amaçlarlar. Üstelik sınıfta seninle birlikte diğer öğrencilerle de ilgilenilmek zorunda. Yani sıra sana gelip, istediğin verimi alana kadar birkaç kur geçmesi ve para harcaman lazım. Ama özel derstte, hele ki öğreten kişiyi seversen, esprili eğlenceli, yeri geldiğinde esnek, zorlamadan, işin en önemlisi BİREYSEL ders almış olursun. İki saat ders alıyorsan, bu 2 saat dolu dolu senindir. Hocanı yönlendirebilirsin, burda sıkıldım, böyle öğrenemiyorum ya da şunları öğrenmek istiyorum diyebilirsin. Bir de kurslar kendi kitaplarını satmak için hep o kaynaklara yönlendirir, ama özel ders öğretmenlerinin kendi profesörlerinden kalma, araştırma olarak hazırlanmış kitapları mevcuttur ve onlar sana daha fazla verim sağlar.

Ha, burada özel derse harcayacak param yok dersen;
1- kursa gidiş-geliş aylık kurs parası-kitap parası-kantin giderleri ni hesapla ve özel dersle karşılaştır derim.
2- Para ve emek harcanmadan hiçbir şey öğrenilmez, tabiri caizse ''Tırnaklarınla'' asılman lazım.

Sevgiler

Maalesef sıkılmadan ve en önemlisi kendinizi zorlamadan ingilizce öğrenmenizin bir yolu yok :)

Kişiye özel eğitim tabiki, yani özel ders
çünkü sen hocayı yönlendirirsen, sen nasıl rahat ediyorsan o şekilde anlatır

hiç sıkılmadan gayet zevkli ve rahat bir şekilde sıfırdan başlayarak 3 ayda ingilizce yi öğrenebilirsiniz

Ben Şişli deki Blue Apple dil kursunda ingilizce eğitim almaktayım ve benim içinde ortam çok önemliydi.Hocalar alanında uzman ve dersler çok eğlenceli geçiyor ben sıkılmadan öğrendiysem her kes öğrenebilir bence çünkü sıkıntıya hiç gelemem :)) ayrıca çok faydasını da gördüm şuan çok iyi seviyede konuşabiliyorum bence bir görüş sende beğeneceğine eminim tavsiye ederim .......;))

fotokedi'den anne sıcaklığında ingilizce dersleri :) Londra'da eğitim aldım. İspanyolca eğitimim devam ediyor. İstanbul'dayım. Her yaş ve her düzey için isteyene İngilizce isteyene Türkçe anlatımlı özel ders veriyorum. ( ders saati boyunca çay ve biscolata servisimiz mevcuttur)

Bu konuda kesinlikle ILM'yi oneriyorum!!!
Yabanci hocalarla gunluk konularda konusma ya da konusmaya calisma insanda hem merak ve ogrenme istegi meydana getiriyor hem de telaffuz grammer sorunu ortadan kalkiyor. Kesinlikle denemelisin bence :)

merhaba arkadaşlar

just engilish'te hangi yabancı dil olursa olsun herhangi bir şubesinde kullanılabilecek 3 kur'um var
yeni bebeğim oldu ve kursa devam edemiyorum fiyatıda uygun 1 yıl önceki fiyatından , ilgilenen arkadaşlara ödemedede yardımcı olurum ...

merhaba arkadaşlar

just engilish'te hangi yabancı dil olursa olsun herhangi bir şubesinde kullanılabilecek 3 kur'um var
yeni bebeğim oldu ve kursa devam edemiyorum fiyatıda uygun 1 yıl önceki fiyatından , ilgilenen arkadaşlara ödemedede yardımcı olurum ...

Bu nasıl kurs böyle, neden ücretini iade etmiyorlar ki? Bu arada neden 3 kur birden aldın ki?

Bu nasıl kurs böyle, neden ücretini iade etmiyorlar ki? Bu arada neden 3 kur birden aldın ki?

ücret iadesi bu tür kursların hiç birinde olmuyor ( yada benim bildiğim böyle sözleşmelerindede zaten bunun için çeşit çeşit maddeleri bırakmışlar ) aslında ben 5 kur aldım ,2 kur bitti ama kursa başladığım zaman hamile olduğumu öğrendik onun için ancak 2 kuru bitirebildim daha sonra zaten kızım oldu şimdide bakabilecek kimsem olmadığı için 3 kurluk hakkımı devretmek istiyorum

Back