soyguncu bunlar..

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
selam kızlar.acil yardımınıza ihtiyacım var..sorunumuz internet faturaları..biz 6 yıldır ttnet internet kullanıyoruz..ben ünv kazanıp gidince 2 yıldır kimse bilgisayarı dahi açmıyodu..ama açmasak da her ay 60 liradan asagı fatura ödemedik..normalde 29 liralık paket bizimkisi..neyse babam anlamaz bu işlerden yazık ödemiş..3 ay önce kapattırdık internetii...ve şube ne diyosa onu yaptıkk..şimdi yine 90 liralık bi fatura var elimde..şubeye gidiyorum kimse yüzümüze bakmıyo..müşteri hizmetlerini arıyorum yok internetinizi taahhüt süresinden önce kapattırdığınız için gelmiş o ücret diyolar.halbuki şubedeki görevli bize kampanyanız şu günde doluyo o güne kadar bekleyin sonra kapatın dedi biz ona göre yaptıkk..ve şu yaptıklarına bak..inanın biz 90 lirasında değiliz ama yeter kaç yıldır aptal yerine konduğumuzz..bu faturayı kesinlikle ödemek istemiyorumm yardım edin nereyi arayabilirim nereye başvurabilirimm...ve ben bu faturtayı ödemezsem sonunda ne olurr..faizlerle birlikte benden söke söke alırlar mı o paryaı yardım edin lütfen sinirden ölüyorum..

ödemezseniz faizleriyle ödemek zorunda kalırsınız.hatta icralık olabilirsiniz...ödedikten sonra elinizdeki kampanya zamanları-kapatılma tarihini gösteren belgelerle dilekçe yazıp,şikayette bulunun.haklı iseniz ödediğiniz parayı size ödemek zorunda kalırlar..

cnm bizde aynı senin gibi madur oldukk çare yok ödemk zorundayz ama helal etmiyorum hakkımı soyguncu bunlar turcelll maduruyuk bizde

cnm bizde aynı senin gibi madur oldukk çare yok ödemk zorundayz ama helal etmiyorum hakkımı soyguncu bunlar turcelll maduruyuk bizde

allah belalarını versin tüketici hakları derneğini falan arıycam bilmiyorum yapılacak birşey olmadı..gece gündüz demeden eşek gibi çalışıoruz bunlara veriyoruz bi de ya lanet olsun

Ödeme canım sakın. Konuşmalar kaydediliyor zaten güvenlik açısından. Müşteri temsilcisinin sizin nasıl yönlendirdiği kayda alınmıştır. Hemen şikayetimvar isimli siteye gir ve şikayet et. Ayrıca tüketici haklarına da şikayet et. Gerekirse dava aç tüketici mahkemesine. Hakkını ara muhakkak.

keşke bi sonuç alabilsek canım ya baktım şikayet var sitesine nerdeyse 2000 kişinin ttnet şikayeti var çok zoruma gidiyorrr ya bunların bizi aptal yerine koyması..

Bela okumadan önce;

-Faturanızın detayını öğrenmenizi tavsiye ederim.

-Taahhüt süresinden önce kapattırdıysanız ceza ödemeniz normal.Ama süre dolduktan sonra kapattırdıysanız bu konuda haklı olursunuz ve hukukende haklı sayılırsınız.

Nasıl markaları överken reklama giriyor diye paylaşamıyorsak böyle ağır ithamların geçtiği konulardada marka adlarının verilmesini doğru bulmuyorum.

Merak ediyorsanız..Evet ben bela okuduğunuz şirkette çalışıyorum.

ben salak değilim fatura detayımı da herseyi de iyi biliyorumm..canım isterse bela da okurum herseyi de okurum herkes işini adam gibi yapacak çalışıyorsa..salak gibi bizi 3 ay bekletip taahhhütünüz doldu diye kimse de sonra ayy yanlışlıkn olmuş sizin taahhütünüz dolammış ödeyeceksin o parayı diyemez siz de dahil.....çalıştığınız yer çok iyi bi şirket olsaydı 2000 kişi şikayet var sitesine yazmazdıı..çok içinize oturduysa söylediklerim siz de bnaa dava açarsanı.. hay allahım yaa..

Sözleşme sürem dolmuştu yeni tarifeye geçirelim sizi ilk altı ay 39 lira sonra normal ücretten ödemeye devam edeceksiniz dediler ve ilk faturanıza indirim yansıycak dediler kabul ettik. Daha dün faturayı ödedik tam 90 lira Allah cezasını versin ttnetin haram zıkım olsun inşallah resmen enayi yerine koyuyorlar bizi. Aradık açıklama yapamıyorlar ücret konusunda. Arkadaşım kusura bakma orda çalışıyormuşsun ama yediğimiz kazıklar yetti yani.

bulunduğun il yada ilçede belediyelere bağlı tüketici hakem heyetleri var canım oraya git durumunu anlat onlar sana mutlaka yardımcı olacaklardır

evet ya..ve ben evden giderken modemi kapatıp gittim yani evde yemin ederim nerdeyse 1 yıldır bilgisayar açılmıyoo..29 yerine 60 lira fatura gelio babam soruomuş niye çok geldi kotayı aşmışsınzı dioalrmış yazık adam ödemiş hep bilmediğinden kullanılmayan internet kota mı aşarmış yazıklar olsun ya tekrar söylüyorum allah bin defa belalarını versinn ....

ahhh ahhh dertlendim şimdi konuyu görnce hangi birini anlatsam acaba

1. ttnet ten başlim. kaç yıldır internet kullanırım . bi gün müşteri hizmetlerin deki kız beni aradı işte siz eski müşterilerimizde kampanya yaptık 6 ay 29 tl den gelicek faturalarınız vs tamam dedim . ödedim 6 ay 29 tl sonra bi konuda rahatsız oldum kapattırmak istedim aradım dedi ki 24 ay taahhüt var nasıl yani nedir bu falan indirimden yararlanmışsınız ee dedim bana bilgi verilerken böle bişey söylenmedi kampanya öyleymiş vs kapatırırsanız belli bi meblağ ödemeniz lazım . nasıl sinirlerim hopladı. 2013 5.ci aydamı ne bitio .

2.turkcel den vodafone geçiş yaptım . 25 tl gibi rakamdı faturalı içinde internet ve msm var ilk ay bi fatura geldi 120 tl gittim hemen bakiye dedim bu nedir benim paketim buydu aradık müşteri hizmetlerini sms ve neti kullanmam için 1 hafta sonra aktiflik yaptırmam lazımmış . sinirden kıza ne dediğimi bilmiyorum sen nasıl bunun bilgisini vermezsin bana die . ödedim tabi sonraki ay 80 tl geldi aradım hemen açtım ağzımı yumdum gözümü ö dereceyim . şikayet dilekçesi geçtim beni aradılar hesabınıza 40 tl iade yatırıllıcak die :) kontorlü hatta geçiş yaptım.

3. vodafone dan tekrar turkcelle geçiş yaptım normalde kontorü karttan yüklerim . turkceli aradım hangi servisi kullanmam lazım karttan yükleme yapmak için die 8035 üyelik yapalım karttan her yüklemede 3 tl kesinti oluyormuş üyelik yaparsa kesinti olmayacakmış nese dedim tamam ozaman. bu ay extramda 48 tl kesinti vardı. aradım turkcel i yok üyelik bedeliymiş.

artık yorum yapıcak kelime bulamıyorum bunlara

evet elini veren kolunu alamıyo bunlara..müsteri hizmetlerini arıyosun 444 lü bi numara ttnetin..3 gündürr çalmıyo bilee yaa ....her şeyi unutrlar ama senden alacakları parayı asla...allahtan avea var ne hattında ne de internetinde sorun yaşıyorumm ya ...

İkili tartışmalara girmekten çok hoşlanan bir yapıya sahip değilim.Ama ne yazık ki siz tartışmak için yer arıyorsunuz.

Kişi kendine yakışan davranışı bilir tabi ki.İstediğinizi okuyabilirsiniz bu sebepten.

Hiç bir insan veya kurum mükemmel değildir.Hatalar olur ve düzeltilebilir olanlar düzeltilip hizmet verilmeye çalışılır.

Hak aramakta bela veya küfürle olacak birşey değildir bana göre.Hak var hukuk var neticede.

İçime oturan birşey yok siz rahat olun lütfen.

Bu arada Aveada Türk Telekom'un şirketlerindne biridir :)

Son düzenleme:

allaha şükür hakkı da hukuku da sizden öğrenecek değilim ki sizle tartışmaya niyetim yok..avea türk telekomunsa iyi hiç yoktan bi işi adam gibi yapıyorlar ne mutlu...ayrıca herhalde türk telekom size hisse falan veriyo bu kadar gocunduğunuza göre neyse başka bişey demeye gerek yok...

biz kapattığımız ve borcumuz olmadığı halde ufak bir meblağ borç çıkartan ve her ay faturayı tıkır tıkır gönderen kurum ne hikmetse bu ufak tutardaki borcu bize iki ay sonra bildirdi ve o para olmuş 200 tl...

ödedik ama haram zıkkım olsun...

denecek tel laf bu haram olsun..insana ödediği para değil de aptal yerine konmak dokunuyo...

seni kampanya ya bağlamak abone yapmak için bir tatlı diller aman Allahım kırılıolar kibarlıktan ama yok memnun kalmadın veya bi aksilik oldu dedikleri gibi olmadı şikayet için arıyorsun panter kesiliyorlar . başlarından atmaya çalışıyorlar yarım saat o ona o ona aktarıp duruyor.

şekil A da gördüğünüz gibi işte

Dıgıtürkümüzü kapattırdık bir kaç ay önce.Eşimin adına aldık tekrar.Neyse eşim yeni faturayı ödemeye gidince adımıza 170 tl eski fatura var demişler.Ödememiş eve geldi.Hemen aradım.Bana kapattırdgım takdirde herhangi bir fatura ödemeyeceğim söylendi dedim. ödemeiycem bu faturayı benimle o gün konuşan ve bana fatura ödemeyeceksiniz diyen bayanın ismini bulun dedim.Gördü ekrandan kiminle konuştuğumu falan.Sonra yanlışlıkla fatura çıktığını ve iptal edeceklerini söylediler ki öyle de oldu.çıkan fatura iptal oldu....

Bosch makinam arızalandı,servis çağırdık,bulunduğunuz yere perşembe günleri servis var dediler ok dedik.Perşembe geçti kimse gelmedi aradım anca diğer perşembe dediler.Direkt eşim aradı müşteri hizm.Ben beklemem o güne kadar bana gün verdiniz,sizi şikayet edicem internette her yerde adınızı kötülüycem.2 hafta makina nasıl çalışmasın dedi.Eşim aşağı indi müdürlükten aradılar özellikle.Bende durumu anlattım.Tamam dedi kadın hemen servis yolluyorum.Akşam 9 da servis geldi...Sonra tekrar aradılar müdürlükten bir sorun var mı kusura bakmayın diye...

Velhasıl kelam:) Bu tarz konularda haklı olduğunuzu biliyorsanız çok sert davranın.Sizi şikayet edicem,heryere başvurucam deyin.Önceden konuştuğunuz bayi adını verin.Şikayette bulundum deyin.Yoksa başka türlü başa çıkamazsınız.Ve ödersiniz.Yazık değilmi.Kullanmadıgın nete 60 tl ödemişsiniz.Kullandıgımı belgeleyin de her türlü tehditi yap.Ve faturayı ödeme yazık günah.İnan saf gördülermi asla gözünün yaşına bakmıyorlar.Örnekler yukarıda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…