soyguncu bunlar..

seni kampanya ya bağlamak abone yapmak için bir tatlı diller aman Allahım kırılıolar kibarlıktan ama yok memnun kalmadın veya bi aksilik oldu dedikleri gibi olmadı şikayet için arıyorsun panter kesiliyorlar . başlarından atmaya çalışıyorlar yarım saat o ona o ona aktarıp duruyor.

şekil A da gördüğünüz gibi işte :KK34:

aynen öyle..ama bundan sonra türk teelekom mu benden uzak dursunn...

seni kampanya ya bağlamak abone yapmak için bir tatlı diller aman Allahım kırılıolar kibarlıktan ama yok memnun kalmadın veya bi aksilik oldu dedikleri gibi olmadı şikayet için arıyorsun panter kesiliyorlar . başlarından atmaya çalışıyorlar yarım saat o ona o ona aktarıp duruyor.

şekil A da gördüğünüz gibi işte :KK34:

aynen öyle..ama bundan sonra türk teelekom mu benden uzak dursunn...

Dıgıtürkümüzü kapattırdık bir kaç ay önce.Eşimin adına aldık tekrar.Neyse eşim yeni faturayı ödemeye gidince adımıza 170 tl eski fatura var demişler.Ödememiş eve geldi.Hemen aradım.Bana kapattırdgım takdirde herhangi bir fatura ödemeyeceğim söylendi dedim. ödemeiycem bu faturayı benimle o gün konuşan ve bana fatura ödemeyeceksiniz diyen bayanın ismini bulun dedim.Gördü ekrandan kiminle konuştuğumu falan.Sonra yanlışlıkla fatura çıktığını ve iptal edeceklerini söylediler ki öyle de oldu.çıkan fatura iptal oldu....

Bosch makinam arızalandı,servis çağırdık,bulunduğunuz yere perşembe günleri servis var dediler ok dedik.Perşembe geçti kimse gelmedi aradım anca diğer perşembe dediler.Direkt eşim aradı müşteri hizm.Ben beklemem o güne kadar bana gün verdiniz,sizi şikayet edicem internette her yerde adınızı kötülüycem.2 hafta makina nasıl çalışmasın dedi.Eşim aşağı indi müdürlükten aradılar özellikle.Bende durumu anlattım.Tamam dedi kadın hemen servis yolluyorum.Akşam 9 da servis geldi...Sonra tekrar aradılar müdürlükten bir sorun var mı kusura bakmayın diye...

Velhasıl kelam:) Bu tarz konularda haklı olduğunuzu biliyorsanız çok sert davranın.Sizi şikayet edicem,heryere başvurucam deyin.Önceden konuştuğunuz bayi adını verin.Şikayette bulundum deyin.Yoksa başka türlü başa çıkamazsınız.Ve ödersiniz.Yazık değilmi.Kullanmadıgın nete 60 tl ödemişsiniz.Kullandıgımı belgeleyin de her türlü tehditi yap.Ve faturayı ödeme yazık günah.İnan saf gördülermi asla gözünün yaşına bakmıyorlar.Örnekler yukarıda....

hemde ne ödemek..bir değil iki değil..2 yıl dile kolay...ayy saf babam ayy....zaten dandik bi internet bağlantıları var hay allahım yaa bak yine sinirlendim:)

digitürke abone oldum ,her ay 19,9 tl dediler 60tl den aşağı ödemedim ,
3 ay ödedim ama arıyorum muhattap yok ,
meğer bana yan oda paketi adı altında bir paket daha açmışlar kullanıyorum görünüyo
ama ortada ne ekstra verilen bir kutu var nede yan odamda tv,
aradım azıma geleni saydım ,
konuşmalarımız kaydediliyo diyor ,
edilsin ohh ne güzel oturur açar açar dinlersiniz adiliklerinizi dedim ,
tahahütlüymüş bilmem ne ,tahahüt bedeli 409 tl ,kapattırısam ödermişim,kralınız gelse ödemem bana imzamı gösterin dedim ,
velhasıl kelam ıspat edemediler ve ödediğim ekstra bedelleri geri ödediler bana.
arada sırada arayıp size özel ekstra paket kampanyamız var cart curt diyorlar ,istemmemmmm diye bağırıyorum ,dişini göstermessen bunlara dayıyorlar faturayı ..

türk telekomda bi işinizi yapmadılar mı direkt iptal ettiriyorum deyin amanın nasıl teklifler sunuyorlar faturanızı indırelim şu kadar ay ödemeyin sonra başlatalım

birde digitürkte aynı bana sormadan kanalları ekleyip çıkartıyorlar gerçi o hakları gizlidir de benim hoşuma gitmiyor faturam çok geldi istemiyorum kapattırcam deyin direkt faturada indirim yapıyorlar 1 sene

1 sene bedava kullandık bir sene 9.90 oldu sonra cart diye 20 tl olmuş istemiyoruz dedk tamam 15 olsun dediler şimdi yine 20 olmuş yine iptal ettircem diycem bakalım ne yapcaklar...

bu arada annem numarasını aveadan turkcelle geçirdi borcu yok ama 60 tl borç göndermişler aradık sorduk yanlışlık olmuş borcunuz gözükmüyor dediler ama bilemiyorum yol su elektrik olup 2 sene sonra 1000 tl borcunuz var derler mi...

Son düzenleme:
digitürke abone oldum ,her ay 19,9 tl dediler 60tl den aşağı ödemedim ,
3 ay ödedim ama arıyorum muhattap yok ,
meğer bana yan oda paketi adı altında bir paket daha açmışlar kullanıyorum görünüyo
ama ortada ne ekstra verilen bir kutu var nede yan odamda tv,
aradım azıma geleni saydım ,
konuşmalarımız kaydediliyo diyor ,
edilsin ohh ne güzel oturur açar açar dinlersiniz adiliklerinizi dedim ,
tahahütlüymüş bilmem ne ,tahahüt bedeli 409 tl ,kapattırısam ödermişim,kralınız gelse ödemem bana imzamı gösterin dedim ,
velhasıl kelam ıspat edemediler ve ödediğim ekstra bedelleri geri ödediler bana.
arada sırada arayıp size özel ekstra paket kampanyamız var cart curt diyorlar ,istemmemmmm diye bağırıyorum ,dişini göstermessen bunlara dayıyorlar faturayı ..

dişini göstersen de bişey farketmez ki...kimi kime şikayet edeceksenn..tek diycem o verdiğimiz paralar boğazlarında kalsın...

BTK yaptığı incelemelerde ttnet'in bazı abonelerden fazladan para tahsil ettiğini saptamış ve bu fazladan alınan paraların geri ödenmesine karar vermiş. aşağıdaki linkte telefon numaranızı veya TC no'su girerek geri ödeme alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz. bana 12 tl ödeme gözüküyor ama bazı arkadaşların 150 küsür tl ödeme aldığını duydum.

TTNET | Ana Sayfa | İnternet

kızlar belkı sızlerınde ıadelerı vardır. guzel haberlerle donun ınşallah..

türk telekomda bi işinizi yapmadılar mı direkt iptal ettiriyorum deyin amanın nasıl teklifler sunuyorlar faturanızı indırelim şu kadar ay ödemeyin sonra başlatalım

birde digitürkte aynı bana sormadan kanalları ekleyip çıkartıyorlar gerçi o hakları gizlidir de benim hoşuma gitmiyor faturam çok geldi istemiyorum kapattırcam deyin direkt faturada indirim yapıyorlar 1 sene

1 sene bedava kullandık bir sene 9.90 oldu sonra cart diye 20 tl olmuş istemiyoruz dedk tamam 15 olsun dediler şimdi yine 20 olmuş yine iptal ettircem diycem bakalım ne yapcaklar...

bu arada annem numarasını aveadan turkcelle geçirdi borcu yok ama 60 tl borç göndermişler aradık sorduk yanlışlık olmuş borcunuz gözükmüyor dediler ama bilemiyorum yol su elektrik olup 2 sene sonra 1000 tl borcunuz var derler mi...

derlerrrr derlerrrr...keşke elimizde olsa da ne telefon ne internet ne elektrik hiç biriis,ni kullanmasak ya bunlara kendini kaptrdın mı tamm

acikcasi burada sizin de hataniz var;

1. babanizla fatura ile ilgili ic konusmadiniz mi?
2. bunu ögrendikten sonra, online islemden kotanizla ilgili gelismelere bakmadiniz mi?

mutlaka kota ile ilgili bilgi alip, ödediginiz fazla faturalarla ilgili arastirma yapin.
internet icin ilk basvurdugunuz zamandaki senet ya da ilk faturayi bulun, onlarin fotokopilerini ekleyerek
müsteri hizmetlerine mail atin, dilekce yazin.

tüketici haklari dernegine mutlaka basvurun.

acikcasi burada sizin de hataniz var;

1. babanizla fatura ile ilgili ic konusmadiniz mi?
2. bunu ögrendikten sonra, online islemden kotanizla ilgili gelismelere bakmadiniz mi?

mutlaka kota ile ilgili bilgi alip, ödediginiz fazla faturalarla ilgili arastirma yapin.
internet icin ilk basvurdugunuz zamandaki senet ya da ilk faturayi bulun, onlarin fotokopilerini ekleyerek
müsteri hizmetlerine mail atin, dilekce yazin.

tüketici haklari dernegine mutlaka basvurun.

ben duyar duymaz ttnet subesine gittim ama başlarından savdılar yok kota aşımı var yok bizim yapabileceğimiz bişey yok müşteri hi,zmetlerini arayın...kısacası uzadı gitti işte..

BTK yaptığı incelemelerde ttnet'in bazı abonelerden fazladan para tahsil ettiğini saptamış ve bu fazladan alınan paraların geri ödenmesine karar vermiş. aşağıdaki linkte telefon numaranızı veya TC no'su girerek geri ödeme alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz. bana 12 tl ödeme gözüküyor ama bazı arkadaşların 150 küsür tl ödeme aldığını duydum.

teşekkür ederim bi bakayım :)

teşekkür ederim bi bakayım :)

modem kablosuz modem miydi? eğer öyleyse komşunuz falan da kullanmış olabilir.

eğer ortada hata varsa düzeltilecektir diye umuyorum.

selam kızlar.acil yardımınıza ihtiyacım var..sorunumuz internet faturaları..biz 6 yıldır ttnet internet kullanıyoruz..ben ünv kazanıp gidince 2 yıldır kimse bilgisayarı dahi açmıyodu..ama açmasak da her ay 60 liradan asagı fatura ödemedik..normalde 29 liralık paket bizimkisi..neyse babam anlamaz bu işlerden yazık ödemiş..3 ay önce kapattırdık internetii...ve şube ne diyosa onu yaptıkk..şimdi yine 90 liralık bi fatura var elimde..şubeye gidiyorum kimse yüzümüze bakmıyo..müşteri hizmetlerini arıyorum yok internetinizi taahhüt süresinden önce kapattırdığınız için gelmiş o ücret diyolar.halbuki şubedeki görevli bize kampanyanız şu günde doluyo o güne kadar bekleyin sonra kapatın dedi biz ona göre yaptıkk..ve şu yaptıklarına bak..inanın biz 90 lirasında değiliz ama yeter kaç yıldır aptal yerine konduğumuzz..bu faturayı kesinlikle ödemek istemiyorumm yardım edin nereyi arayabilirim nereye başvurabilirimm...ve ben bu faturtayı ödemezsem sonunda ne olurr..faizlerle birlikte benden söke söke alırlar mı o paryaı yardım edin lütfen sinirden ölüyorum..

Eğer telefonda konuştuysanız müşteri hizmetleriyle ses kaydı alıyorlar hak iddaa edebilirsiniz.
Bir de şikayet birimine gidin, onlar daha çok yardımcı oluyorlar, daha bilgililer hem.

Sadece ttnetmi? Vodofon 19 tl. Lik paket aldim. Sim karti telefonuma bile takmadim. 2 ay sonra hatirladim. Kullanmayi unuttugum aylik 19 tl. Lik faturam gelmis 58 tl. Hakkimi arasam verecegim telf parasi, harcayacagim enerji ve cikan sinir katsayimi dusunerek parayi odedim. Mumkun oldugu kadar teknolojiden uzak yasayacagim. Anca oyle kaziklanmayiz diye dusunuyorum.:KK47:

hımm durum karışık taahhüt süren dolmasına çok varken hazırnet diye bi tarifesi vardı keşke ona geçseydin benim dayım öyle yaptı aylık hiç fatura çıkmadı ona kullanırsa parası varmış yanılmıyorsam gerçi olan oldu ben bütün şirketlerin aynı politikadan gittiğini düşünüyorum tüketiciyi düşünen yok yani ama personelin bilerek iptal yaptığınıda düşünmüyorum amaç iptal etmememni sağlamak niye ceza çıkartsın ki bilerek bilemedim şimdi olay tuhaf bence sen telekoma git şikayet servisiyle görüş canım

bi de aklıma takıldı her ay 60 tl ise sen sınırlı olduğuna emin misin biz sınırsız kullanıyoruz 60 tl ödüyoruz

bize gelişmelerden haberdar et :)

Nasıl markaları överken reklama giriyor diye paylaşamıyorsak böyle ağır ithamların geçtiği konulardada marka adlarının verilmesini doğru bulmuyorum.

Merak ediyorsanız..Evet ben bela okuduğunuz şirkette çalışıyorum.

internette ttnet için onlarca ağır ithamlar bulunan yorumlardan sadece biri:

"... benden aldığınız her bir allah kuruşu size kaza bela ve bilimum talihsizlikler olarak geri dönsün; en sevdiklerinizden gözünüzden dahi sakındıklarınızdan aheste aheste çıksın, amin. "

aynı duaya AMİN diyorum.

verdikleri hizmet(?) ile aldıkları para arasında dağlar kadar fark var ve ben "kötü imajı olan bir marka" için bedduamı esirgemem. çünkü yapacak başka bir şey bırakmadılar.

X