Soybaginin reddi davası

Elfbrn93

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
4
1
31
Merhaba arkadaşlar, ben şuan ki doğmuş olan kızımın babasına soybagi reddi davası açtım üzerine alması için, fakat davadan bir süre sonra çok kararsız kaldım geri mi alsam diye, durusmu gününü 30 ocağa vermişler ama şimdi gitsem acaba davayı geri çekebilir miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar, ben şuan ki doğmuş olan kızımın babasına soybagi reddi davası açtım üzerine alması için, fakat davadan bir süre sonra çok kararsız kaldım geri mi alsam diye, durusmu gününü 30 ocağa vermişler ama şimdi gitsem acaba davayı geri çekebilir miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi
Üzerine alması için neden red davası acılıyor onu anlamadım?

Soybağının reddi mi Soybağının kurulması mı?

yanlış yazmış olabilirmisiniz sizinki babalık davasıdır. Soy bağı reddi davasını ya çocuk ya baba açar. Baba derki benim üzerime kayıtlı bu çocuk benim değil bu sebeple aramızda kurulmuş soybağını reddediyorum

X