Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenncimmmm çeyizciklerineeee kaldığıı yerdenn devam etmeliiii, aldıklarını daa eklemeliiiiiii![]()
kuzenciiimmm annemi evden bi yere gönderebilsemm hepsini teeek teeekk döküp fotoğraflıcam ama gitmiyo bi yerlere
bende çok istiyorum yeni cicilerimin resimlerini eklemeyii.. :26:
O haldeee teyzoşş bize gelmeliii bende sizee gelmeliyimmm ve çeyizcikleri berabercenekkk futuuğraflamalıyızzz kuzentoşş
kuzuuumm şahanee fikirrr ağzından bal damlıyoooo baall![]()
Kuzennn demekk senn eşittirr ben demekk kuzenncimmmm![]()
Durmak yokk, çeyize devaammm
Kuzencimmmm hepsini biliyordumm zatenn çok güzellerr çoookk eldivenlerimizde aynıııııı![]()
Evde evlenme çağında bir çocuk alınca doğumgününde alınacak hediyeler de ona göre değişiyorEn çok babanın hediyesini beğendim
Güle güle kullan aldıklarını bebeğim... Hepsi çok güzel
![]()
aaah güldencim ahhhhhh sen buralardaymışssın o ne konu başlığı anlamadım bende yaa seni bulamıcaktım sen demesen yaa
neyse güzelim aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inş.devamıda gelir![]()
evett buralardaydımki benn
canım konu başlığından dolayı benim olduğumu tahmin edememişsindir normal yanii..
baktım düzenlenemiyo konu başlığı düzenlicektim aslında ama
daha aldığım şeyler varda işte hepsinin resmini bulamadımm.. evdede annem izin vermiyo dökmeme![]()
benimki de 1-2 mırın kırın etti kızım nasıl çıkarcan hepsini yarısı ananende işinmi yok die kızlarda kızlar didim sonra yardım ettii ve hatta al bunuda çek dedi o kadarki alıştı yaniiiiiiiiii![]()
ay ne güzel kuzum bizimkini ikna etsem bence o da o kıvama gelceeek ama nerdeee inadı inatt yanii
bende o evde yokken babamla dökeyim diyorum tekrar düzenli bir şekilde yerleştiririzz
hem annemde farketmezz![]()
babanla mı hiç sanmam o da seni kıskanır kıyamaz açmaz çeyizciklerini![]()
babam çok kafadır onu ikna etmek annemden daha kolay
bakalım şu ramazan geçsin bi artık bakıcam çaresine döküp fotilicem![]()
hmmm.. o zaman müracat baba kuzum![]()