• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'source' ' nin katkılarıyla kararsızın çeyizleri :)))

Kuzenncimmmm çeyizciklerineeee kaldığıı yerdenn devam etmeliiii, aldıklarını daa eklemeliiiiiii:69:

Kuzenncimmmm çeyizciklerineeee kaldığıı yerdenn devam etmeliiii, aldıklarını daa eklemeliiiiiii:69:

kuzenciiimmm annemi evden bi yere gönderebilsemm hepsini teeek teeekk döküp fotoğraflıcam ama gitmiyo bi yerlere :9::9:
bende çok istiyorum yeni cicilerimin resimlerini eklemeyii.. :26:

kuzenciiimmm annemi evden bi yere gönderebilsemm hepsini teeek teeekk döküp fotoğraflıcam ama gitmiyo bi yerlere :9::9:
bende çok istiyorum yeni cicilerimin resimlerini eklemeyii.. :26:

O haldeee teyzoşş bize gelmeliii bende sizee gelmeliyimmm ve çeyizcikleri berabercenekkk futuuğraflamalıyızzz kuzentoşş :9:

ne kadarda uzun zaman olmuş bişeyler eklemeyeliii... :26:
aslında bu sürede epey şey aldım ama ya canım istemedii ya vaktim olmadıı bi şekilde aldıklarımı paylaşamadımm.. :9:
bugün vaktim varken hepsini olmasada bi kısmını ekliyim..
çoğunun fotisi yoktu netten buldumm.. hatta bazılarınınkiini bulamadım bilee.. artık zamanlaa eklerimm :9:

teneke kutularımm aslında başka var ama resim bulamadım :9: dahada almayı düşünüyorumm :16::16:
$SDC10682.webp$SDC10673.webp

çay kahve ve şeker koymayı düşündüğüm bernardodan aldığım saklama kaplarımm (1 büyük 2 orta boy).. ve biev marka şirin baharatlıklarıımm :16::16:
$SDC10676.webp$SDC10678.webp$SDC10679.webp

ilk sayfada var ama yakındanda çekmişim fotisini ekliyim dedimm :9::9: karaca kahvaltı takımımm.. :16:
$SDC10638.webp$SDC10636.webp

bernardodan aldığım günlük çatal bıçak takımlarıım (biri doğum günümde hediye geldii :9: ) bi günlük çatal bıçak takımım daha var aslında ama resmini bulamadımm.. :26::26: arzum yapışmaz setim.. :16:
$SDC10400.webp$imagesCAFON89E.webp$images.webp

günlük kullanmak için aldığım kahvaltı takımımmm ve kahvaltılığıı :9: baharatlıklarımla aynı serii biev viola.. :16::16:
$20111026114017_brh009_6__kisilik_kahvalti_takimi.webp$201171518508_enjoy004.webp

günlük yemek takımım karaca.. :9::16:
$imagesCAELHD66.webp

Baharımın aldığı yağ&limonluklarım ve mutfak saatimmm :16::16: Pınarımın aldığı tepehome çay tabaklarımm :9::16: bernardo kupa ve çerezliklerimm :16: keremika çerezliklerim :16: anneminn kipadan tanesi 1Tl günlerinden aldığı kaselerimm çok şirinlerr :16::9::9: karacadan aldığım zeytinliklerimm :16::16:
$SDC10466.webp$SDC10467.webp$SDC10681.webp$SDC10683.webp$untitledsxczx.webp$SDC10685.webp$SDC10692.webp$SDC10819.webp

markafoni ve westwing alışverişleriii mutfak tekstilii ürünlerim :16::16: (mor çiçekli eldivenler Baharımın hediyesii :16:)
$SDC10829.webp$SDC10665.webp

babamın doğum günüsü hediyesii korkmazzz tostkoliğimmm :16:
$KORKMAZ-TOSTKOLIK-TOST-MAKINASI-A329__39977338_0.webp

sarev pike takımım Baharımın ve Nevinimin hediyesii :9::9::16: Aryıldız maxstyle saten delux nevresim takımım ve özdilek battaniyemm (bunları ben aldımm :9:)) :16:
$SDC10766.webp$SDC10764.webp$untitled.webp$imagesCAHOLWXI.webp

şimdilik bu kadarr resimleri olmayan daha bir sürü şey var hatta hatırlayamadığımm :9:
zamanım oldukça resimlerini buldukça ve yeni bişiler aldıkça eklerimm..
markalarınıda özellikle yazdım eğer beğenip almak isterseniz bakarsınız die :9:

Durmak yokk, çeyize devaammm :9:

Kuzencimmmm hepsini biliyordumm zatenn çok güzellerr çoookk eldivenlerimizde aynıııııı:69::9:

Evde evlenme çağında bir çocuk alınca doğumgününde alınacak hediyeler de ona göre değişiyor :16::16::16: En çok babanın hediyesini beğendim :16::16::16: Güle güle kullan aldıklarını bebeğim... Hepsi çok güzel :16::16::16:

Evde evlenme çağında bir çocuk alınca doğumgününde alınacak hediyeler de ona göre değişiyor :16::16::16: En çok babanın hediyesini beğendim :16::16::16: Güle güle kullan aldıklarını bebeğim... Hepsi çok güzel :16::16::16:

canımmm aynen öyle bu doğum günümdede liste yaptım verdim sırayla alın dedim :9::9:
teşekkür ederimm tatlışımmm :16::16:
o günler gelsede bi an önce kullansaaaammm :52::9::1:

aaah güldencim ahhhhhh sen buralardaymışssın o ne konu başlığı anlamadım bende yaa seni bulamıcaktım sen demesen yaa:19:
neyse güzelim aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inş.devamıda gelir:16:

aaah güldencim ahhhhhh sen buralardaymışssın o ne konu başlığı anlamadım bende yaa seni bulamıcaktım sen demesen yaa:19:
neyse güzelim aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inş.devamıda gelir:16:

evett buralardaydımki benn :9:
canım konu başlığından dolayı benim olduğumu tahmin edememişsindir normal yanii..
baktım düzenlenemiyo konu başlığı düzenlicektim aslında ama :9:
daha aldığım şeyler varda işte hepsinin resmini bulamadımm.. evdede annem izin vermiyo dökmeme :9:

evett buralardaydımki benn :9:
canım konu başlığından dolayı benim olduğumu tahmin edememişsindir normal yanii..
baktım düzenlenemiyo konu başlığı düzenlicektim aslında ama :9:
daha aldığım şeyler varda işte hepsinin resmini bulamadımm.. evdede annem izin vermiyo dökmeme :9:

benimki de 1-2 mırın kırın etti kızım nasıl çıkarcan hepsini yarısı ananende işinmi yok die kızlarda kızlar didim sonra yardım ettii ve hatta al bunuda çek dedi o kadarki alıştı yaniiiiiiiiii:1::1:

benimki de 1-2 mırın kırın etti kızım nasıl çıkarcan hepsini yarısı ananende işinmi yok die kızlarda kızlar didim sonra yardım ettii ve hatta al bunuda çek dedi o kadarki alıştı yaniiiiiiiiii:1::1:

ay ne güzel kuzum bizimkini ikna etsem bence o da o kıvama gelceeek ama nerdeee inadı inatt yanii :19:
bende o evde yokken babamla dökeyim diyorum tekrar düzenli bir şekilde yerleştiririzz :9::9:
hem annemde farketmezz :9::9:

Back
X