• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'source' ' nin katkılarıyla kararsızın çeyizleri :)))

aslında o kadar çok şey aldımki ama sourcem olmadan pek bi ttsız geldi buralar bana :14::14: açıp ekleyesim gelmedi.. şimdide acaba aldıklarımı eklesemmi diye düşünüyorum ama hepsini güzelce kolileyim kaldırdık hangi kutuda ne var hiç bilmiyorumm:17:

Yerim seni ben ya tamam bir ara canın sıkıldığında yapacak bir şey bulamadığında canının sıkıntısını almak için açarsın fotolarını çekersin cicişlerinin source olmasada bizler varuz hıh :45::45::45:

aslında o kadar çok şey aldımki ama sourcem olmadan pek bi ttsız geldi buralar bana :14::14: açıp ekleyesim gelmedi.. şimdide acaba aldıklarımı eklesemmi diye düşünüyorum ama hepsini güzelce kolileyim kaldırdık hangi kutuda ne var hiç bilmiyorumm:17:

Yerim seni ben ya tamam bir ara canın sıkıldığında yapacak bir şey bulamadığında canının sıkıntısını almak için açarsın fotolarını çekersin cicişlerinin source olmasada bizler varuz hıh :45::45::45:

saol tatlımm ya ben onun desteğiyle koymuştum o yüzden çok anlamlıydı bnm için buraya eklemek ama yine bi ara toparlayıp tek tek koyucam resimleri :9:

cnm süper bi hisar ceyiz olmus buuuu:16:
hiç öle azımsama bi sürü sey almıssın hemde en büyük parçalarrr
güle güle kullann hepsini
edit: bide hepsini ilk sayfaya eklesen daha da hoş görünür nacizane fikrm:39:

cnm süper bi hisar ceyiz olmus buuuu:16:
hiç öle azımsama bi sürü sey almıssın hemde en büyük parçalarrr
güle güle kullann hepsini
edit: bide hepsini ilk sayfaya eklesen daha da hoş görünür nacizane fikrm:39:

canıımm çok teşekkür ederimm :16::16: aslında bunların üstüne o kadar çok şey aldımki ama hepsini kolileyip kaldırdık şimdi bigün annem yokken çıkarıp tek tek resimlicem :9::9: baştan düzenleyip fikir ve beğenilerinize sunucam :9::9:

:16:Güle güle kullan canım en kısa zamanda tamamlamman dıleğıyle çeyiz bu basladı mı bıtmeyen bir ask:16:

güle güle kullan canım çok zevklisin gördüğüm kadarıyla. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar:

kuzummmmmm çok güzelmiş hepsi iyi günlerde kullan inşş :))
biz sana geldiğimizde de artık kanlı canlı görürüz :)) yemek yeriz o takımlarında :9:

kuzummmmmm çok güzelmiş hepsi iyi günlerde kullan inşş :))
biz sana geldiğimizde de artık kanlı canlı görürüz :)) yemek yeriz o takımlarında :9:

tatlım benim yeterki geliiinn :16::16: teşekkürler canım yaa.. senin cicilere bakarken pc kilitlendi bende kapamak zorunda kaldım tekrar mercek altına alıyorum şimdi:1::1:
bu arada çok tşk ederim :nazar::nazar::nazar:

canım çeyizin çok güzel allah mutluluklarla kullanmayı nasip etsin.pasta takımını çok beğendim nerden aldınız acaba nekadara aldınız sakıncası yoksa söyleyebilirmisin.Eki Görüntüle 321554

canım çeyizin çok güzel allah mutluluklarla kullanmayı nasip etsin.pasta takımını çok beğendim nerden aldınız acaba nekadara aldınız sakıncası yoksa söyleyebilirmisin.Eki Görüntüle 321554

canım çok teşekkür ederim.. bernardodan almıştım ama parasını hatırlayamıyorum 1 sene oldu çünkü :26: 300 civarıydı sanırsam :26: şu an üretimde değil ve stoklardada yok bulursan banada haber ver ben bi set daha alıp 12 ye tamamlıcamda :16::16:

bernardo da aynısını bulamadım ztn canım çok güzelmiş.

saol tatlımm.. ya benim için bi arkadaşım sormuştu onların ordaki mağazaya yaz başında tekrar üretilebilir demişlerr.. yinede sen sık sık git sor bende öle yapıyorum.. :13:

Back
X