• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'source' ' nin katkılarıyla kararsızın çeyizleri :)))

bugün evim.netten alışveriş yaptımmm :9:
çok bişi diil ama artık aldıkça eklicem hemenn sonra kaldımı kalıyooo :9:
salata ve pasta servislerimm.. :16:
$18-43324-300x250.webp$12-43320-300x250.webp

bu arada aynı marka (mia ) westwingtede kampanyadaydı.. bi farkla westwingte fiyatı servis setlerinin tanesinin fiyatı 19.90dı evim.nette 17.90 belki çok fazla fark yok ama yinede 2 lira 2 liradır deyip evim.netten aldım :9:
ayrıca westwingi çok seviyorum ama taksit seçeneği olmaması kötü :50::50:

bugün evim.netten alışveriş yaptımmm :9:
çok bişi diil ama artık aldıkça eklicem hemenn sonra kaldımı kalıyooo :9:
salata ve pasta servislerimm.. :16:
Eki Görüntüle 470450 Eki Görüntüle 470449

bu arada aynı marka (mia ) westwingtede kampanyadaydı.. bi farkla westwingte fiyatı servis setlerinin tanesinin fiyatı 19.90dı evim.nette 17.90 belki çok fazla fark yok ama yinede 2 lira 2 liradır deyip evim.netten aldım :9:
ayrıca westwingi çok seviyorum ama taksit seçeneği olmaması kötü :50::50:

Kuzencim çok güzeller, tam tahmin ettiklerim:9:
Bende westwing de gorup pembişine vurulmuştumm :)) Lilası tam senlik:9: Güzel günlerde kullan inşallah balıııımmm :16:

Kuzencim çok güzeller, tam tahmin ettiklerim:9:
Bende westwing de gorup pembişine vurulmuştumm :)) Lilası tam senlik:9: Güzel günlerde kullan inşallah balıııımmm :16:

:9: tahmin etmene şaşırmadım balımm.. nasılsa kuzenizz bizz :23::21:
teşekkür ederimm canıımm inşallahhh kullanacağım sofralarda sende olucaksınnkiiii :16:

baktıkça aklıma geliyoo bunlarıda evim.netten almıştımm :9:

$imagesCA191L97.webp$imagesCA2YWK55.webp

kavanozlar tabiisi mor :9::9: hatta kahve fincanlarıyla beraber şekerllikte almıştım aynı desen ama resmini bulamadımm.. :31:

bu kavanozlarda bi viaport çıkartmasında alınmıştı mudodan.. köşedeki puanlılar varyaa onlar iştee :9::9: mor-turuncu-yeşill renklerde almıştık bir örnek olsun diye :9::9:

$imagesCA1QH9SB.webp

evim.netten aldığım diğer ürünler gelmeden yine sipariş verdim.. :9:
bu melamin kabı ve süzgeci çok istiyodumm..
dayanamayıp aldımm.. :9:
$imagesCA7F46OJ.webp$timthumb.webp
Kabın moru olsaydı tam süper olucaktı ama olsunn pembede güzell :32::32:

Back
X