Sosyallesmek icin

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.679
4.088
173
Sosyallesmek icin ne yapabilirim bildiğiniz kulup, grup vs var mi. Bu arada universite birinci siniftayim

Okulunuzda size uygun olduğunu düşündüğünüz herhangi bir klüp yok mu? Buradan yazsak da sizin ilgi alanlarınızı bilmediğimizden havada kalabilir.

Sosyallesmek icin ne yapabilirim bildiğiniz kulup, grup vs var mi. Bu arada universite birinci siniftayim
Okudugun sehirde kultur sanat etkinliklerine, vakif, dernek veya sosyal yardımlaşma gruplarına katılabilirsin. Tabi hepsini iyi seçmen lazim bir sürü ne olduğu belirsiz gruplar var. Okudugun bölümün üniversite de kulübü varsa ona katılabilirsin. Veya üniversitelerin fotoğrafçılık tiyatro gibi bir suru kulup vardir kafana yatan bitanesine katilabilirsin. Bu boyle uzuar gider neleri seviyorsun onları da detaylı yazarsan daha iyi yönlendirmeler yapılabilir.

Kitap film tiyatro voleybol masa tenisi vs olabilir aklima gelenler bunlar senin tavsiyelerini bekliyorum. Aslinda kendime arkadas istiyorum. Sen hangi sehirdesin belki bir seyler yapariz. Arkadas olmak isteyen yazabilir
Dm at bana hemen. Bende de aynı durum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…