sosyalfobi-eritrofobi

aslında benimki tedavi sosyalleşmeye çalışmak maşallah bende sürekli evdeyim iyi bi psikologtan yardım almıştım bi aralar iş arıyodum en basiti satış pazarlama bile bi mağzaya girdim tmam desem çalışıcam bi korku bastı ya konuşamazsam rezil olursam yüzleşemedim hep kaçıyorum sanki o an dilim tutuluyo korku dolu bakışlar kpmik oluyo millet garipsiyo o yüzden biri gülecek korkusu var

zaten elinden gelse bunları düşünmeyeceksinki.arkadaş bul ortama gir demek kolay yaşamayanlara göre :) bi kitap önericem canım sana.adı anksiyete terapisi yazarı irvin yalom.bu kitabı ben okudum çok faydasını gördüm.bol bol sosyal fobidende bahsediyor nasıl üzerine gidileceği anlatılıyor

alıyım en kısa zamanda yıldız burkoviğinkini okudum pek yararlı olmadı

aslında çok alınganlık var galiba bundan kaynaklanıyo

aslında çok alınganlık var galiba bundan kaynaklanıyo
yavaş adımlarla iyileşmeye adım at canım.direk gidip en korktuğun ortamdan başlama.işe başlamak gibi yani..mesela ilk önceleri aile oturmalarına git.sonra komşulara..dışarıya çık gez mağaza dolaş yavaş yavaş iletişime geçmeye çalış insanlarla.böyle ilerlersen hedefin her zaman dahada büyür

aslında bu sosyal fobinin en baskın etkeni kendine güvensizlik bu yüzden bu durumdayız yarın kontrolüm var psikiyatriye uygulanan tedaviden hiç memnun kalmadım bakalım yarın nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…