- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ayy ayni ben de boyleyim, alinganim. Sendeki o dusunceler bende de oluyor. Alinganlikla sosyal sitelerde takilmak zor oluyor hakkatten. Kapatip da durabildiysen, ki bircok kisi dayanamayip geri aciyor, ne mutlu sana :)
Yazik be cocuga. Bebek degil ki 7 yasina gelmis. Hic mi saygilari yok cocuklarinin mahremine? Kendi fotolarini koyabilirler miydi cirilciplak acaba, cocugununkini koyuyorlar...Bunlar begeni sevdasi iste. Kimileri kafayi yemis begeni sevdasina. Farkli olsun, uclarda olsun, begensinler. Sacmalik bu kadari.
Papatya ben sana gece hafta hesabimi donduracagim demistim dimi? Dogum gunum gecince donduracaktim guya. Sen de dondurunca nasil hissediyorum yazmami istemistin. Dondurmadim kardes. :44: Dondurmayi dusundugum zaman, bu bagimliliktan oturu cok sIkIldigim zamanlardi. Sonra gecti, dondurmadim. Yine gelirse dondurmayi dusunebilirim. Ara ara cok moralim bozuluyor, ben niye bu kadar kapildim bir siteye diye...
Soylemistim gecen hafta dogum gunum var, kim kutlamadi kim kutladi hesap yaparim kesin demistim. Aynen oyle oldu. D. gunu oncesi hislerimle, sonrasi hislerimin degistigi cok insan oldu.Kutlayani severken, kutlamayani sevmez oldum. Butun gun kim kutlayacak kim kutlamayacak acaba diye dusundum. Gun sonunda sikinti yaptim kendime. Hersey yolunda giderken nedir bu fb kutlamasinin onemi bende, niye bu kadar onemli? Niye bu kadar hassasim ki... :44:
Bu konu bana iyi geldi. Psikolojimi etkileyen bir site dedigin gibi, yazmak iyi oluyor.
Şöyle durdurdum kendimi komik ama biraz tabi once kapatim açtım bi iki kez baktim olmuyor en sonunda kararli bi şekilde once worde sacma sapan bi şifre olusturdum sonra onu kopyala yapistir yaptim hesabi kapattim boylece geri de donsem sifreyi bilmicektim:) wordu de sildim hemen, bi yutkunmadim değil tabi ama inanin alisiyor insan simdi hic yoklugunu aramiyorum bile. Sifremi unuttum vs var mi bilmiyorum onu da etkili oldu bende bu yöntem:)
facebooku tamamen silmekte mümkün ama öyle bi saklamışlar ki bayağı bi aramak gerekiyo, zaten hemende silmiyo 14 sonra silecekmiş, belki geri dönmek istermişiz, bizi özleyenler olcakmış, bi ajitasyon bi ajitasyon
Kizlar ne kadar guzel ozelestiri yapmissiniz hayran oldum hepinize sizde bu guc bu farkindalik varken tum zincirlerinizden kurtulursunuz onemli olan icinizdeki bu gucu bilebilmek helal olsun hepinize ya yerim ben sizi ♥♥♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten bildiğim kadarıyla donduruyoruz değil mi silemiyoruZ galiba.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaa ne iyi olmuş. Gelişmeleri merakla bekliyorum. Ben de önce hiçbirşeyi beğenmeyerek ve yorum yapmayarak başlayacağım işe. Tabi foto falan da eklemeyeceğim. Sonra da kapatacağım
Tebrik ediyorum.
Özeleştiri yapıyorum ama henüz bir yol katedemedim
Bi zaman sonra ne kadar onaylamasa da insan kendini eksikmiş gibi hissetmeye başlıyor.
Etiketleme Yada foto ekleme ihtiyacı duyuyor. Hani ben de tatile gittim ben de geziyorum gibi.
Fakat ben inat ettim kurtulacağım bu esaretten
Yaşadığım şeyden keyif almak istiyorum ben
Tatile gittiysem onunkeyfini yaşamak istiyorum ay kim beğendi kim yorum yazdı diye kontrol etmek istemiyorum.
bunu yapabildiysen bu bagımlılıktan da kurtulabilirsin canım hepimizde az veya cok bu gibi seyler ne yazıkki mevcut artık cunku sosyal aglar hayatımıza oyle bı gırdı kı ne ıcınde olmak ıstıyoruz ne dısında kalmak ıstıyoruz. buna biz bagısıklık kazandırdıysak kendı kendımze de vazgecebılırız
facebooka cok takılırdım eskıden bende ama kendımı ordan soyutlamayı basardım
sonra twitter girdi hayatıma haber okuyodum sureklı bu seferde siyaset adamı olup cıktım sonra pat dıye kendıne gel dedım onu da kestım
sımdı ınstagram kullanıyorum en fazla ama oda bagımlılık gıbı degıl ınsan ısterse herseyı basarır sende basarırsın kendıne guven
Bağımlı olmuşsun. Ben de yalnızken böyleydim heryerde herşeyde olmaya çalışıyordum sonra erkek arkadaşımla birlikte telefondan epey koptum. Hiçbir zaman yediğimi içtiğimi paylaşmam, çok günah. Gezdiğimi tozduğumu paylAşmam , gerek yok. Sözler yazıp birşryler ima etmem , gerek yok. Kim nerde napmış umrumda değil ben de ilan etmem hiçbirşeyimi. Ha 2 yılda bir de fotoğraf koyarım.
kendi içimizdeki yalnızlığımız bitmediği sürece sosyal medya ağlarından kopmak da çok zor.. bence yani..
Papatya ben sana gece hafta hesabimi donduracagim demistim dimi? Dogum gunum gecince donduracaktim guya. Sen de dondurunca nasil hissediyorum yazmami istemistin. Dondurmadim kardes. :44: Dondurmayi dusundugum zaman, bu bagimliliktan oturu cok sIkIldigim zamanlardi. Sonra gecti, dondurmadim. Yine gelirse dondurmayi dusunebilirim. Ara ara cok moralim bozuluyor, ben niye bu kadar kapildim bir siteye diye...
Soylemistim gecen hafta dogum gunum var, kim kutlamadi kim kutladi hesap yaparim kesin demistim. Aynen oyle oldu. D. gunu oncesi hislerimle, sonrasi hislerimin degistigi cok insan oldu.Kutlayani severken, kutlamayani sevmez oldum. Butun gun kim kutlayacak kim kutlamayacak acaba diye dusundum. Gun sonunda sikinti yaptim kendime. Hersey yolunda giderken nedir bu fb kutlamasinin onemi bende, niye bu kadar onemli? Niye bu kadar hassasim ki... :44:
Bu konu bana iyi geldi. Psikolojimi etkileyen bir site dedigin gibi, yazmak iyi oluyor.
Ya o doğum gününüzü kutlamayan kişiler arasında benim gibiler de varsa? Ben doğum gününü Facebook'tan gördüğüm kimsenin doğum gününü kutlamam, çünkü bana çok ikiyüzlü bir davranışmış gibi geliyor, çok yapmacık. O gün orada görmesem hayatta gelmez mesela bazı kişilerin doğum günleri aklıma, aaa ama Facebook söyledi hadi bir kutluyayım da ayıp olmasın diye de imkanı yok düşünemem. Yok hiç bana göre değilBu kadar sahte bir insan olmak istemem ben kimseye karşı.
Ben normalde samimiyetin olmadığı halde canım ciğerim'li konuşmaları sahte buluyorum. Facebook'ta samimi olunmasa bile kutlanan doğum gününü nezaketen yapılmış birşey sayarım. Sahtelik değil. Bu konuda anlayışlarımız bayağı farklı demek ki.
Burada ki arkadaşlar için açmıştım ama artık onuda kullanmıyorum öylece duruyor.
Face ve türevleri kişiye göre şekil alıyor aslında çok iyi ek kazanç yapan ev hanımları da var kafasına göre gezip tozmaya arkadaş arayan da var hayatının aşkını bulanda yani insanın içinde ne var ise özgürce döküp ortaya çıkarıyor hepsi bu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?