- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ben facebook a girdigimde çok mutsuz oluyorum. Çünkü benim hayallerimi yaşayan arkadaşlar var. Nisanlanan, evlenen, çocuk doguran vs.
Kesinlikle sizinle aynı şeyi düşünüyorum. Yalnız etrafımızdaki insanların birçoğu böyle. En azından siz bunun farkındsınız, genelde kabul etmiyorlar :) Benim de Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarım var, burayı kullanıyorum, üstüne bir de sözlük hesabım var. En çok da Twitter başıma bela, diğerlerinde kontrollüyüm de, Twitter'ı çok fazla kullanıyorum. Sanki arada bir bakmasam çok önemli şeyler oluyormuş da kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Hareketli ülkede yaşamanın sonucu galiba :) Bu sosyal paylaşım siteleri yüzünden uyku düzenim bozuldu, vaktim boşu boşuna gidiyor ama engel olamıyorum. Yazık halimize valla
6-7 sene once bende bagimli sayilirdim. 3 bin i asan bir arkadas sayim vardi. Gel facebook , git facebook... Sonra baktim bana zararli olmaya basladi. Bir gun tanimadigim arkadaslari tek tek sildim ve hesabimi dondurdum. Hala da kapalidir, acmayi dusunmuyorum.
Benim eşimle aram iyi değil. Ama bu durumda genel de aileler ya karışmaz ya yapıcı olur ya da olmuyorsa uygun bir şekil de ayrılın falan der.
Bizim sıkıntımız yetmiyor gibi bir de eşimin ailesi tuz biber oluyor. Biz de bunlardan uzaktayız ve görüşmüyor, konuşmuyoruz ciddi sebeplerden dolayı. Ayrılmam demiyorum zaten ara bozuk ama ayrılsak bunlar toruna falan da acımaz tef çalıp oynar.
Eşimin facebook u var pek kullanmaz ikimiz de biliyoruz şifresini ortaktı zaten. Bu facebook ta eşimin yeğenleri, memleketlileri, akrabaları falan var.
Ben de arada girip sevgi pıtırcığı haller alıyorum ve iğneleyici sözler, şarkılar paylaşıyorum. Ev de kedi köpek gibiyiz aslında
Ama onların sırf bu tutumu için, siz istediğiniz kadar debelenin biz burda iyiyiz mesajı gönderiyorm resmen
Külliyen yalan
''Kapatmak istiyorum özellikle Face yi ama cesaretim yok galiba'' yazmışsınız bu bağımlılık değil de ne ? Benim de hesabım var açarım 1 ay sonra 3 ay kapalı tutarım.Çok zaman alıyor bir kere sonra sürekli onun,bunun istemeden de olsa takip altındasın.Kim nerede,ne zaman,saat kaçta kişi kendisi yazıyor zaten bunları. Halbuki ne gerek var. Facebook ya da diğerleri hayatımızda çok gereksiz olan bir şey diye düşünüyorum.Zaten bir de amacına yönelik kullanmayanlar var onlar iyice soğuttu beni böyle şeylerden :) En iyisi kapatmak ve kafa dinlemek
6-7 sene önce ben yeni açmıştım hesabı. Ve hiç aklıma gelmezfi girip bakmak. Hatta bir arkadaşım doğum gününde mesaj atmıştı ama nerden biliyorsun demiştim Face den demişti şaşırmıştım. Nasıl yani diye.
Ne zaman akıllı telefonlar herksşn eline düştü o zaman çıldırdık işte.
Şimdi herşey anında Face de.
Ben çok şey paylaşmadığım halde bu sosyal siteleri kontrol etmek için çok vakit harcıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bir aralar face çok bağımlıydım allahtan twitteri anlayamadigim için kullanmiyordum sonra face olan bağımlılığım rahatsız etmeye başladı telefonlarda android olunca el sürekli ona gidiyordu dondurdum hesabimi belki bir sene olacak bayadır kapali ve inan o kadar rahatim ki aylardır mutlaka denemelisiniz bi şeylere bağımlı olarak yaşamamak çok güzel ah birde sevgilim bagimliligimi bitirebilsem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de gerçekten dondurup kurtulmak istiyorum Yafa günde bir iki kere baksam olur. Yani telefonum yokken yaptığım gibi. Pc yi açacaksın da vakacaksın. Zaten o zamankarda kimsede telefon olmadığı için fotoğrafı pc ye atacaksın da Face ekleyeceksin. Zor iş zor.
Her dk elimizin altında imkanlar bu yüzden bırakmak zorumuza gidiyor. Bi an yaşanıyor ama sanki o anı sırf fotoğraf çekip instagrama koyma amaçlı yaşıyo gibiler.. Facede hiç paylaşım yapmıyorum twitterda da eskisi kadar yapmıyorum ama hayatımdan çıkaramıyorum.. Yeni meslekler türeyecek gerçekten artık sosyal medya doktoru, sosyal medyayla ilgilenen bakan falan çok fazla hayatımızın içinde :/
Bence bir yeren başlayın derim :) yani bi sure sonra erkek arkadaşım senin fake hesabın varda bana mi söylemiyorsun bu kadar ayrı kalmis olamazsın falan dedi. Tatlım ben mesela face dondurdum kadınlar kulübünü indirdim her acasim geldiğimde buraya baktım derken simdi buraya bile pek giremiyorum inşallah çok yakında birakirsin :)
Kesinlikle bir an önce kapatmalıyım. Durumum hiç iyi değil. Sizi de kutlarım başarmışsınız
Ben de koparmıyorum. Birisi var o foto eklediği zaman bir anda sinirleniyorum sanırım. Yani bunu az önce farkettim. Foto eklemiş ve ben birden bire öfkeli bir hak içine girdim. Alakası var mı bilemiyorum.
O fotoğraf ekleyen kişiye mi gıcıksın yoksa eklediği fotoğraflar mı sinir etti :) bazıları sürekli ya hayvan paylaşıyor ya kıyafet ya yediğini içtiğini paylaşıyor enteresan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?