- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.124
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ben geçen hafta bir ekiple iş için sürekli seyahat halündeydim. Ve foto çekerken herkes hadi foto çekinelim Face ye koyarız diyordu. Ve gerçekten de bir dakika sonra Face di fotolar. Yani başkaları görsün diye foto çektik bize anı oldun diye değil.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir de bunu yaparken anı ölümsüzleştiriyoruz derler, fakat anı ölümsüzleştirmekten, anı yaşamadıklarını fark edemiyorlar.
He bir çok mutluluk sahte onu da biliyorum, kızla kocası normal hayatta kanlı bıçaklı adam kızı boynuzluyo sürekli kavga dövüş. Face profiline bakıyorum yahu ne mutlu çift diyorum :)))) birbirlerine bakarak çekilen fotoğraflar aşkımlar kocamlar havada uçuşuyor.
Benim bahsettiğim çiftte öyle. Bir de altına insanlar yorum yazıyor. Mutluluğunuz bozulmasın falan diye. Bu da cevap yazıyor. Kocanın seni aldattıpını bilen kavgalarınızı duyan komşulardan da mı utanmıyorsun. Sabah gelip benim arkadaşa ağlıyor dün gece dövdü diye akşamına adam bunu ağzıkapansın diye yemeğe götürüyor 15 foto ekliyor. Aşkımla vs.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sen Bayağı bağımlı olmuşsun. Ben bilgisayar açmıyorum hiç evde ama zaten telefon yetip artıyor bile. Bir arkadaşım var. Sosyal alemle hiç alakası yok. Üstelik çok zengin. Gezmediği ülke kalmadı. Onun yetinde bir başkası olsa Face de yer bildirimleri fotolar neker yapardı neler. Bu açıdan ona imreniyorum.facebooku da twitterı da çok seviyorum bagımlısı gibiyim sabah gözlerimi açmamışım sitelere girmeye çalışıyorum ilk yaptıgım sey kontrol etmek oluyor elimden tel düşmez zaten , bilgisayar da birsey yazarken evde zil çalsa bile o yazıyı bitirmeden kapıyı açmıyorumbenim halim duman ya 2 yıl internet baglatma sürem biter bitmez birdaha almıycam eve internet ya
teknoloji kötü değildir ama siz onu kulanndığınız sürece
o sizi değil
malesef ever herkes öyle
afedersiniz nerdeyşe işemeye gittiklerini yazacaklar:50
emin olun yazmayıncada bişey kaybetmiyor insan :)
bende gündeme göre paylaşımlar yaparım
birde hayatımın önemli anlarından oda çok nadir
fotoğraflarımı zaten koymuyorum
bi jaikatür görmüştüm çok komikti
Eki Görüntüle 1202631
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?