Sosyal medyayı aktif kullanan karı kocanın birbirini takip etmemesi normalmi bu ne anlama geliyor?

Abimin sayfası çocukları ve karısı ile dolu fakat seneler önce gelinciğimiz eşine kızıp hepimizi çoluk çocuk demeden engelledi ve Hesabında görünce üstüne alındığını da söyledi çocuklardan gördüm onun hesap da aile fotoları ile dolu ama değişik durumlar olabiliyor.

Sizin eşiniz mi yoksa başkasının eşi mi? bunu yapan daha net sorsanız ya şu soruları ?

Şimdi şöyle bir durum var ki biz eşimle bazen birbirimize sinir olup sosyal medyadan siliyoruz ama günün sonunda aynı yatağa giriyoruz. Aynı evde yaşayınca sosyal medyada ekli olup olmaması pek heveslendirmesin kimseyi.
En güzel yorum işte önemli olan evin içi ben nazar değmesin diye paylaşmaya korkarım ama evden balayı çifti gibiyiz 😀 evlilik başlarında. Kedi köpek gibiydik de tabii

İlişki terapisti misin canım sen ?
Neden bu kadar alakalisin ?
Hatta sosyal medya ile kalma,gidip sor bu insanlara ; "haftada kaç kez birlikte oluyorsunuz" diye,belki için rahat eder 🤷
Neredeyse 3 gunder türüne ender rastlanan tuhaf konularla arz-i endam edip boy gösteriyorsun forumda.
Ben artık dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Yani nasıl bir cevap verelim buna ?
Adam evli ama karısıyla arası yok,görüşebilirsin mi diyelim ? 😠

Yani adam kadınla aynı evde yaşıyor sosyal medya da neymiş 😁
Bak ama böyle merak ediyorlar başkasının kari koca ilişkisini. Birbirlerini takip edip etmediklerini kadar araştırıyorlar. Oradan neler umuyorlar kim bilir. :olamaz:
Hemen ekleyin,fotoğraf paylaşın, eşinizin paylaştıklarına karısının kocasi falan yazın. :KK70:

X