Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Potansiyel aldatacak erkek figürü, kendisini bekar gibi göstermeye çalışıyor, hiç normal değilAdam eşiyle birlikte hiç çekilmiş resim koymuyorsa özellikle bu ne anlama geliyor
Kadında aynı şekilde davranıyor amaPotansiyel aldatacak erkek figürü, kendisini bekar gibi göstermeye çalışıyor, hiç normal değil
Sizi niye ilgilendiriyor kari kocanın ne yapıp yapmadığı?Kadında aynı şekilde davranıyor ama
Kocasına misilleme yapıyor olabilir mi?Kadında aynı şekilde davranıyor ama
En güzel yorum işte önemli olan evin içi ben nazar değmesin diye paylaşmaya korkarım ama evden balayı çifti gibiyiz evlilik başlarında. Kedi köpek gibiydik de tabiiŞimdi şöyle bir durum var ki biz eşimle bazen birbirimize sinir olup sosyal medyadan siliyoruz ama günün sonunda aynı yatağa giriyoruz. Aynı evde yaşayınca sosyal medyada ekli olup olmaması pek heveslendirmesin kimseyi.
Yani adam kadınla aynı evde yaşıyor sosyal medya da neymişEn güzel yorum işte önemli olan evin içi ben nazar değmesin diye paylaşmaya korkarım ama evden balayı çifti gibiyiz evlilik başlarında. Kedi köpek gibiydik de tabii
Hemen ekle hemen ekle hemen ekle, sonra bişey var sanıyorlar hemen ekle.Yani adam kadınla aynı evde yaşıyor sosyal medya da neymiş
Doğru diyorsunuz benn artniyetli soruyu algılamadım bile ama akıl tutulması yaşayıp durumu kendince olumlu yorumlayacak olabiliyor demekkiYani adam kadınla aynı evde yaşıyor sosyal medya da neymiş
Gideyim de hesabından fotoğraflarıma like atayım ona bile bakar bunlarHemen ekle hemen ekle hemen ekle, sonra bişey var sanıyorlar hemen ekle.
Bak ama böyle merak ediyorlar başkasının kari koca ilişkisini. Birbirlerini takip edip etmediklerini kadar araştırıyorlar. Oradan neler umuyorlar kim bilir.Yani adam kadınla aynı evde yaşıyor sosyal medya da neymiş
Sizi niye ilgilendiriyor kari kocanın ne yapıp yapmadığı?