- 24 Haziran 2015
- 186
- 131
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kesinlikle modernlik ve sadelikten yanayim, halidan da hic hoslanmam.Ne kadar cok seviyoruz milletce abartmayi. Asagilamak gibi olmasin ama benim böyle bi evim olsa hergün migren ataki geciririm. Mis gibi ferah bi evde yasamak varken ne diye doldurulur esyayla, ne diye herkesin gözüne sokarcasina sergi gibi düzülür evler. Ici dolu ama bombos evler, yasayanin zerre kisiliginin yansimadigi mobilya magazasindan en gösterisli hangisi diye secilip koyulmus.
Ahaaa tam demek istediğim buydu ağzına sağlıkMutlulukları daim olsunzevk meselesi tabi
ama bana göre değil malesef çok göz yoruyor ben daha sadeyim galibadaha yalınım biraz uyum takıntımda var ama herşeyi takımlamayıda sevmem uyum olsun yeter ev dediğin dinlendirmeli böyle olunca temizlik yapmadan da yorulurum galiba ben
Evet benden bu soruyu sordum yahu herkes mi seviyor bu altın Çataklı,Çiçekli böcekli bir de şu Chester koltukları mutfak da da Parisli ,Romalı Ya da istanbul baskılı mutfak masaları herkes kopyala yapıştır yapmış resmen midem bunaldı resmenNeden tüm evler ya çiçekli böcekli ya da altın varaklı?? Farklı bir tarz göremedim.
Evet benden bu soruyu sordum yahu herkes mi seviyor bu altın Çataklı,Çiçekli böcekli bir de şu Chester koltukları mutfak da da Parisli ,Romalı Ya da istanbul baskılı mutfak masaları herkes kopyala yapıştır yapmış resmen midem bunaldı resmen