Sosyal medyanın yeni çılgınlığı 'yeni gelin evleri'

Mutlulukları daim olsun zevk meselesi tabi
ama bana göre değil malesef çok göz yoruyor ben daha sadeyim galiba daha yalınım biraz uyum takıntımda var ama herşeyi takımlamayıda sevmem uyum olsun yeterev dediğin dinlendirmeli böyle olunca temizlik yapmadan da yorulurum galiba ben

kesinlikle modernlik ve sadelikten yanayim, halidan da hic hoslanmam.

Normalde böyle kullanılıyor olsa abartılı demekte haklısınız da bunlar ceyiz sermisler, günümüzün ceyiz konsepti böyle, bencede gereksiz gösteriş merakından başka bir şey değil, o evde yasamayacak insalara ne kullandığım deterjandan, demlik sayısından, kötü niyetli bir sürü insan var, evlerine bu kadar insanı doldurup her şeyi ortaya dökmeleri iyi cesaret

Ahaaa tam demek istediğim buydu ağzına sağlık

arada zevkli döşenmiş evlerde var yok değil ama çoğunun mantığı yeni gelinim şimdi aldım aldım mantığında ve bunun neticesinde 1 evden 2 eve yetecek eşya çıkacak durumdalar

Neden tüm evler ya çiçekli böcekli ya da altın varaklı?? Farklı bir tarz göremedim.
Evet benden bu soruyu sordum yahu herkes mi seviyor bu altın Çataklı,Çiçekli böcekli bir de şu Chester koltukları mutfak da da Parisli ,Romalı Ya da istanbul baskılı mutfak masaları herkes kopyala yapıştır yapmış resmen midem bunaldı resmen

Aynen ya. Çiçekli koltuklar stor üstüne iki kat tül patchwork halı yatak odası varaklı ya da country çocuk odası abartı mutfak modern yapalım derken doldurulmuş.

çok güzel evler var gerçekten.. güle güle otursunlar..
ama bazıları çok karışık gözlerim bulandı ....

Bu dantelli mantellı
Show room gibi evleri sevemıyorum
Hele o cafcaflı renkler.....

Çoğu zevksiz ayrıca banyolarda çok fazla eşya var , sadelikten yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…