Sosyal medyanın yeni çılgınlığı 'yeni gelin evleri'

Ne kadar cok seviyoruz milletce abartmayi. Asagilamak gibi olmasin ama benim böyle bi evim olsa hergün migren ataki geciririm. Mis gibi ferah bi evde yasamak varken ne diye doldurulur esyayla, ne diye herkesin gözüne sokarcasina sergi gibi düzülür evler. Ici dolu ama bombos evler, yasayanin zerre kisiliginin yansimadigi mobilya magazasindan en gösterisli hangisi diye secilip koyulmus.

İg de çok var öyle sayfalar beğeniye sunuluyor birde ben ilk burada gördüm öyle sayfaları öneriler vs güzel yorumlar oluyordu birde İg kullanıcasıyım ordada çok olmaya başladı

yoohhhh artık....plazma ya örtü efsanesi gerçekmiş....
o değil de bende bir zamanlar yeni gelin oldum hiç böyle herşeyim tamtakır olmadı....ajitasyona gel...
kaynanama sevgiler:KK62:

Sosyal medya yokken insanlar özelini bu kadar dökemiyordu, yazııık. Ne biçim günlerde o günler o güzelim eşyalarımızla caka satamazdık, yatak odamızı milyonlara gösteremezdik. Allah teknolojiye zeval vermesin, instagramı, faceyi, twitteri bulanlara zaten zeval vermesin.

Evimizi yerleştirirken, eşya alırken annemle teyzelerimin neden sürekli söylendiklerini şimdi anlıyorum. Bizimkinin yeni gelin eviyle alakası yokmuş.
Hala zorla aldırılan dökümlü dökümlü salon perdelerini ne yapacağımı düşünüyorum. Bir onda kaptırmışım kararı büyüklere demek ki...

X