Sosyal medyada facia için kan donduran iddialar !

Tuhaf. Saygi duyarim

Çok sakinsin Reng. Hayranım şu sakinliğine. Hala hanımefendi gibi izah ediyorsun

Çok sakinsin Reng. Hayranım şu sakinliğine. Hala hanımefendi gibi izah ediyorsun

Valla reng hakikaten sakin.ama ben sakin olamıyorum.Bir sürü kişi ölmüş hala başbakanı koruyacaksınız diye bu olayı bilmem kim planladı şu şöyle yaptı bu böyle yaptı diyorsunuz.Yazık günah ya insanlar öldü diyorum arkadaşlar insanlar!!!

Ben demiyorum ki . Hala koruma tavrı içerisinde olan insanları sevmem mümkün değil benim :97:

Son düzenleme:
Vats goin on sakin ol sampiyon Mesaji duzeltmeye gerek yok gordüm :86:

ben tekrardan sildiğim yeri yazıyorum o halde.

Durduk yer delirtirsiniz vallahi insanı. dedim

konusuyorduk değil mi ? alaycılıgıa gerek yok ben size nasıl cevap cverıyorsam siz de öyle verin. kimseyi kiblemek istemıyorum.

Ben demiyorum ki . Hala koruma tavrı içerisinde olan insanları sevmem mümkün değil benim :97:

biliyorum canım benim.bi saattir seni de sıkıştırmaya çalışıyorlar ama boş düşüncelerle çok uğraşırlar bizi karalamak için.Chp veya Akp demiyorum ki ben devletindir sorumluluk bu kadar basit.Eğer şu an chp başta olsaydı ve bu kaza olsaydı bu sefer onlar suçlu olacaktı.Ama insanlar puta tapar gibi başbakana taptıkları için anlayamazlar..:)

Ne kiskirtmasi? Provoke boyle mi olur. Soru sordum cevabini alamiyorum aliyorum uyarlayamiyorum bir turlu isin icinden cikamiyorum. Ben de seni gormuyorum bu arada nassi

Mune geldi, susayım ben :111:

Son düzenleme:

Bunları söyleyen, düşünen ve aklından geçirenler insan değilsiniz net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…