• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada facia için kan donduran iddialar !

Hukumetle baglantisi ne?? biri bana aciklayiversin. basbakana olan tepki kadar sirket sahibi yetkilileri almadi. Sizce asil sorumlu onlar degil mi? Nedir bu baglantiniz öfkeniz hükümete karsi?
Bunlar benim dusuncelerim. Okuyup nasil simdiye kadar tepki yada savunma sekline gecmediysem ve hala olmak uzere sizlere saygi duyuyorsam ayni sekilde saygi beklerim.

hükümetle bağlantısı oldugunu söylediğimi hatırlamıyorum.
siz benim bu yazıyı pembeyle hangi tartısmamdan dolayı yazıdıgımı biliyor musunuz ki bana savunmaya geçtiniz?

Hukumetle baglantisi ne?? biri bana aciklayiversin. basbakana olan tepki kadar sirket sahibi yetkilileri almadi. Sizce asil sorumlu onlar degil mi? Nedir bu baglantiniz öfkeniz hükümete karsi?
Bunlar benim dusuncelerim. Okuyup nasil simdiye kadar tepki yada savunma sekline gecmediysem ve hala olmak uzere sizlere saygi duyuyorsam ayni sekilde saygi beklerim.

işveren, iş sağlığı ve güvenliği için tüm gerekli tedbirleri almak zorundadır. bunun denetimini de devlet yapar. tüm teftişlerden başarıyla geçmiştir denilen madende iki yüzden fazla insan hayatını kaybediyorsa, sorumluluk hem işverenin hem devletindir. hükümetle bağlantısı budur sanıyorum. sorunuzun muhatabı ben değilim ama biri bana açıklayıversin dediğiniz için yazma ihtiyacı hissettim.

şirketle hükümetin bağlarınının yakın olduğunu söyleyenler ilk başta akpye oy vermiş maden işçileri söylüyor. Bununla ilgili çok videolu açıklamalar var, çok haberler var. :51:

işveren, iş sağlığı ve güvenliği için tüm gerekli tedbirleri almak zorundadır. bunun denetimini de devlet yapar. tüm teftişlerden başarıyla geçmiştir denilen madende iki yüzden fazla insan hayatını kaybediyorsa, sorumluluk hem işverenin hem devletindir. hükümetle bağlantısı budur sanıyorum. sorunuzun muhatabı ben değilim ama biri bana açıklayıversin dediğiniz için yazma ihtiyacı hissettim.

Saygi duyarim...
..

Ortaya sormak gerekiyormus meger. Cevap cok bir tikanma soz konusu. Dolambacli yollara luzum yok. Soru cevap o kadar

sorunuzun muhattabı zaten ben değilim hanımefendi ben ne sadece hükümette görürüm suçu ne muhalefetlerde.
benim buraya yazma sebebim konu sahibinin bakış açısını bildiğim içindi hükümete öfekli falan oldugum için değil.

16 kiloya düşmüş cocuğun ölümüne bile seçim var diye fişini çektiler diyen insanlar bunlar yazık yazık bide çocuklarımızı böyle insanlar okutuyor :19:

Ortaya sormak gerekiyormus meger. Cevap yok bir tikanma soz konusu. Dolambacli yollara luzum yok. Soru cevap o kadar

Söyledi ya insanlar. Siz cevap beğenmiyorsunuz galiba ama işinize gelen bir cevap çıkmaz yani sorduğunuz sorudan.
Madende bir yangın çıkarsa bundan işletme , ikinci yangında devletin müdahalesi gerekir.
Bu işletmede ise daha önce kaç yangın çıkmış. Bu da devletin ihmaline girer ki, olaydan 15 gün önce Soma Önergesi sunuluyor bunu da Akp reddediyor.

Direk tak tak cevaplar bakın. Nasıl ? Beğendiniz mi?

Sanmam :ssz:

Söyledi ya insanlar. Siz cevap beğenmiyorsunuz galiba ama işinize gelen bir cevap çıkmaz yani sorduğunuz sorudan.
Madende bir yangın çıkarsa bundan işletme , ikinci yangında devletin müdahalesi gerekir.
Bu işletmede ise daha önce kaç yangın çıkmış. Bu da devletin ihmaline girer ki, olaydan 15 gün önce Soma Önergesi sunuluyor bunu da Akp reddediyor.

Cıık :27: saygi duyarim

Basbakan her yere yetisemez canim ayrica soma onergesinin amaci bariz bi sekilde 1 mayisa falan baglamak. Ici bos bir onerge hiiiih :ssz:

Arkadasa yardmci olayim dedim sorchacim :)

büyük harflerle yazıcam bunlar gerçekler TRAFO FALAN PATLAMADI İÇİN İÇİN KÖMÜR YANDI GAZ BİRİKTİ BİR BOŞLUK BULUP ORDAN ÇIKTI VE İNSANLARI ZEHİRLEDİ OLAY BU İŞİN İLMİNİ YAPAN ADAMLAR SÖYLÜYOR BUNU KARBONMONOKSİTTE 3 NEFES ALINMIYORMUŞ DİREK ÖLDÜRÜYORMUŞ ZATEN GELELİM İHMALLERE KÖMÜRÜN ISINDIĞINI BİLE BİLE SEN NASIL ÖNLEM ALMASSIN BETONLA KAPATMIŞLAR GAZ ÇIKAN YERİ DAHA ÖNCE BİLİNİYOR ORDAN GAZ ÇIKTIĞI HADİ ODAN YOK NASIL HAVALANDIRMA SİSTEMİ VAR ORDA YUKARDAN Bİ SONDAJ YAPIP HAVA SİRKİLASYONU NASIL SAĞLAMADIN AYRICA İÇİN İÇİN YANAN KÖMÜR OCAĞINDA NORMAL SAYININ ÇOK ÜZERİNDE İNSAN ÇALIŞIYORDU BU İNSANLARIN HAVASINI KARŞILAMAK İÇİN DAHA FAZLA OKSİJEN VERDİLER YANGINI KÖRÜKLEDİLER ORDA 450 500 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ ZERRE İNANMIYORUM SÖYLENEN RAKAMLARA İÇERDE 100 120 KİŞİ OLDUĞU SÖYLENİYOR BUNCA SORUMSUZLUK VARKEN SORUMLULAR NERDE HAVALANDIRMA OPARATÖRÜ NERDE OCAK RUHSAT SAHİBİ NERDE İŞLETME MÜDÜRÜ MÜHENDİSİ NERDE HİÇ BİRİ YOK GEVŞEK ŞEKİLDE KONUŞUP ÇEKİP GİTTİLER BU RAHATLIK NERDEN GELİYOR SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK KADER DİYOLAR EVET ÖLÜM KADER AMA KADER LAFININ ARKASINA SIĞINIP SUÇLULARIN ORTADA DOLANMASI YIKIYOR BİZİ GEÇMİŞ OLSUN

gercekten kanım dondu,
ustunu kapatmak icin kafa yormak yerine, olayların tekrarlanmaması icin ilk andan itibaran isciler icin cabalamayacak kadar 3maymunu oynamayı tercih edebilen insanlar varmıs.

Ben olayın bu noktaya gelmeyeceğine inanmask istedim.Yok dedim,bunda bari yapılmasın.Ama....:50::50:

Millet olarak kafayı yedik gerçekten. Çok ciddi söylüyorum geçen seçimde AKP'ye oy vermiştim ama bu seçimlerde asla benden onlara oy yok. ASLA.

Güzel kardeşim yaz hep sen.Anlat ! Biz anlatamıyoruz. Ben de ilk oyumu 2009 yerel seçimde kullandım ilk kez ve AKP'ye verdim. Sonrasında tek oy çıkmadı benden. Ama ısrarla parti vurgusu yapılıyor.Ben CHP'li değilim.Olsam ne değişecek ya da ? Hemşehrilerimin seçtiği Manisa milletvekilleri ne yaptılar bugüne kadar seçimlerde yemek dağıtmaktan başka ? Yaz ne olur,belki sen yazarsan daha etkili okur.

sorunuzun muhattabı zaten ben değilim hanımefendi ben ne sadece hükümette görürüm suçu ne muhalefetlerde.
benim buraya yazma sebebim konu sahibinin bakış açısını bildiğim içindi hükümete öfekli falan oldugum için değil.

Sorumlu bulmadiginiz kisilere karsi neden ofkeli ve tepkilisiniz peki, onceki yorumlarinizla celismiyor musunuz?
Az sakin bu arada, konusuyoruz.

Basbakan her yere yetisemez canim ayrica soma onergesinin amaci bariz bi sekilde 1 mayisa falan baglamak. Ici bos bir onerge hiiiih :ssz:

Arkadasa yardmci olayim dedim sorchacim :)

Başbakan her yere yetişir de , 3500 polisi ayarlaması zor tabi. O yüzden her yere en az bu kadar kişi gittiği için zor oluyordur, o da haklı :97:

Sorumlu bulmadiginiz kisilere karsi neden ofkeli ve tepkilisiniz peki, onceki yorumlarinizla celismiyor musunuz?
Az sakin bu arada, konusuyoruz.

ben gayet sakinim siz suclayarak konusursanız size tepki veririm elbette.

ayrıca benim yorumlarım ortada neye neden tepkili oldugum ortada. tekrardan acıklatmayın lütfen. ha istersenız mesajlarımın tümünü alıntılayayım birinde bile bir tarafı sucladıgımı görecek misiniz. ben sabahtan beri basbakanın o genci hırpaladıgından bahsettım buna tepki verdım
kimi sorumlu tutmusum olanlardan? lütfen o mesajımı alıntılayın ben de özür dileyeyim

hala olmayan sey üstüne gereksizce konusuyoruz çünkü. size acıklıyorum yine beni olmadık yere sucluyorsunnuz.

Back